Yandex Metrica

Ferdi Tayfur'dan kızı Tuğçe Tayfur'a ağır sözler: Soyadımı kullanma

Ferdi Tayfur'dan kızı Tuğçe Tayfur'a ağır sözler: Soyadımı kullanma

Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur arasında menajerleri Şirin Gözalıcı ile nisan ayında tartışma çıkmıştı. Tuğçe Tayfur geçtiğimiz günlerde babasının kendisini harcadığını belirterek, "Babamın benim yanımda olmasını isterdim, beni harcamış gibi oldu. Kırgınım" demişti. Ancak ünlü şarkıcı Tayfur'dan yeni bir hamle geldi ve kızına 'Soyadımı kullanma' diye çıkıştı.

Yaşam

29.08.2024, 10:49

Bana Sor, İçim Yanar, Geçen Yıl, Sevda Yelleri, Bana Da Söyle gibi şarkıları seslendiren 78 yaşındaki ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur menajeri Şirin Gözalıcı ve kızı Tuğçe Tayfur arasında yaşanan tartışma büyük yankı uyandırdı.

90'lık ninelerden gizli tarif: İşte 3 kafadarın uzun ömür sırrı 90'lık ninelerden gizli tarif: İşte 3 kafadarın uzun ömür sırrı Haberi Görüntüle

BABASINA KIRILDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Ferdi Tayfur, Gözalıcı'dan yana taraf tuttuğunu belirten Tuğçe Tayfur, "Babamın benim yanımda olmasını isterdim, beni harcamış gibi oldu. Kırgınım" dedi.

Özcan Deniz koruma ordusuyla gezdi! Genç kıza yaptıkları muameleye tepki yağdı! Özcan Deniz koruma ordusuyla gezdi! Genç kıza yaptıkları muameleye tepki... Haberi Görüntüle

KIZINA 'SOYADIMI KULLANMA' DEDİ

Çıkan tartışma sonrasında ise Ferdi Tayfur'un avukatı Hakan Tamguç sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Müvekkilim Sn. Ferdi TAYFUR ve kızı Tuğçe AYDIN arasında gelişen bir takım özel nedenlerden dolayı müvekkilimizin "TAYFUR" soyadının Tuğçe AYDIN tarafından gerek görsel ve gerekse işitsel olarak ticari amaçlarla kullanılmasına ve müvekkilimizin kendisine ait eserlerin Tuğçe AYDIN tarafından sosyal medya, dijital mecralar ve sahnelerde okunmasına rızasının olmadığını ve ayrıca Tuğçe AYDIN'ın işletmiş olduğu "Tuğçe Tayfur Store" isimli mağazasından kaynaklı müvekkilimizin isim hakkı alacağının bulunduğunu ve gerek müvekkilimiz Sn.Ferdi TAYFUR, yeğenleri gerekse akrabaları hakkında sosyal medya ve dijital mecralarda herhangi bir açıklama veya söylemlerde bulunmaması adına Tuğçe AYDIN'I bilgilendirmekle bu açıklamalarımızı da kamuoyuna duyurmaktayız.'' ifadeleri yer aldı. 

'Tayfur' soyadının kullanılması halinde Savcılığıa suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Ferdi Tayfur'un avukatı ise, ''Yapmış olduğumuz açıklamalara itibar edilmemesi durumunda gerek Tuğçe AYDIN gerekse Tuğçe AYDIN'la beraber iş yapan ve/veya hareket eden şahıs veya şirketler hakkında tüm yasal haklarımızı saklı tutmakla beraber Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacağımızı saygılarımızla bildiririz" ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading