Foşur foşur yıkamanın bedeli ağır oldu! Temizlik yaparak fenomen olan Cem Özkök'e ceza yağdı!

Foşur foşur yıkamanın bedeli ağır oldu! Temizlik yaparak fenomen olan Cem Özkök'e ceza yağdı!

Temizlik yaparak sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi oluşturan Cem Özkök 'foşur foşur' sözleriyle anılmaya başlamış, büyük ilgi görmüştü. Ancak ünlü fenomen kendi markasını tanıtırken reklam ibaresi kullanmadığı için 500 bin TL ceza yediği ortaya çıktı. 

Yaşam

26.07.2024, 12:05

Sosyal medya hesabı insatgram üzerinden 'foşur foşur' diyerek temizlik yapan, minibüs, cami, okul  gibi birçok yerleri temizleyen ünlü isim ürün tanıtımını yaparken reklam ibaresi kullanmadığı için ceza yağdı. 

16 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 16 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

REKLAM İBARESİ KULLANMADI CEZA YAĞDI

Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu sosyal medya kullanıcılarını güvene almak için 'reklam' ibreasi kullanmak zorunda olduğu ancak ürün paylaşırken tüketiciyi reklam konusunda uyarmayan Özkök'e bakanlık 500 bin TL ceza ödedi. 

Aile hayatı ile ilgili çarpıcı anket! Evde en çok o konuda kavga ediliyor Aile hayatı ile ilgili çarpıcı anket! Evde en çok o... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİ

Ünlü sosyal medya fenomeni Cem Özkök, sosyal medya hesabından sitem etti. Ünlü fenomen hayranlarına sosyal medya hesabından, ''Az önce 500 bin TL bir ceza ödedim. Üstelik kendi markama ait lavanta yağını anlatırken yalnızca bir reklam yazmadım diye. Dediler ki 'Gizli reklam bu'. Dedim ki kendi markam, buyurun bu da levham, şirket bilgilerim, vergilerim vs. Dediler ki, 'reklam yazsaydın' bir 500 bin TL... Şimdi sorarım bu hak mı? Helal mi gerçekten?'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading