Yandex Metrica

Sitede Ara

Futbolcu Bertuğ Yıldırım'dan ayrılan Ala Tokel'den yeni hamle: Burdan da engellendin koçum

Futbolcu Bertuğ  Yıldırım'dan ayrılan Ala Tokel'den yeni hamle: Burdan da engellendin koçum

Ünlü sosyal medyafenomeni Ala Tokel, Fransa Ligue 2 ekibi Rennes'de forma giyen Bertuğ Yıldırım ile ayrıldıktan sonra sosyal medya hesbaından yeni bir paylaşım yaptı. Ünlü fenomen Yıldırım'a 'Engellendin koçum' diyerek göndermeli bir paylaşımda bulundu.

Yaşam

30.08.2024, 17:50

29 yaşındaki ünlü sosyal medya fenomeni Ala Tokel, Arda Turan'ın belgesel filmine katılmış aşk yaşadığı 21 yaşındaki Fransa Ligue 2 ekibi Rennes'de forma giyen Bertuğ Yıldırım hakkında konuşmuştu.

Bir saatte 4 litre süt içmek! Kuru tarçın yutmak! Meydan okumalar hayatı tehdit ediyor! Aklı olan bunları denemez Bir saatte 4 litre süt içmek! Kuru tarçın yutmak! Meydan... Haberi Görüntüle

EVLENMEK İSTERKEN AYRILDI

Ünlü fenomen Tokel, 'Yüzük beraberliğimizin ve aşkımızın simgesi olarak taktık, aile arasında bir şey değil. Ama tabii doğru zamanda evlendiğim kişi umuyorum ki Bertuğ olur'' demişti.

Ece Seçkin'in bebek acısı dinmiyor! Yutkunarak konuşması dikkatlerden kaçmadı Ece Seçkin'in bebek acısı dinmiyor! Yutkunarak konuşması dikkatlerden kaçmadı Haberi Görüntüle

'BURDAN DA ENGELLENDİN KOÇUM'

Ünlü fenomenin yaptığı açıklama sonrasında ise Bertuğ Yıldırım ile ayrıldıkları duyuruldu. Ayrılık haberler isonrasında sosyal medyadan birbrilerini takipten çıkaran çiftten şaşıtan bir hamle geldi. Ünlü fenomen Ala Tokel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Burdan da engellendim koçum' diyerek göndermeli bir paylaşımda bulundu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading