Yandex Metrica

Sitede Ara

Gelinlik seçimi ve makyajı olay olmuştu! Tolga Sarıtaş'ın eşi Zeynep Mayruk çiftinin düğününden yeni kareler geldi

Gelinlik seçimi ve makyajı olay olmuştu! Tolga Sarıtaş'ın eşi Zeynep Mayruk çiftinin düğününden yeni kareler geldi

5 yıldan uzun bir süre sevgili olan ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk çifti 27 Haziran günü dünyaevine girmiş, Çeşme'deki düğün törenleri ise çok konuşulmuştu. Çiftin düğününden ise yeni kareler geldi. 

Yaşam

15.07.2024, 12:30

Söz, Baba, Arıza, Güneşin Kızları, Muhteşem Yüzyıl gibi birçok dizide rol alan Türkiye'nins evilen erkek oyuncularından olan 33 yaşındaki Tolga Sarıtaş, mocası sevgilisi Zeynep Mayruk ile 27 Haziran günü Çeşme'de dünyaevine girdi. 

27 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 27 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

SAÇ VE MAKYAJI OLAY OLMUŞTU

Çift 5 yıldan uzun bir süre sevgililik dönemi geçirmelerinin ardından Çeşme'de görkemli bir nikah töreni ile evlendi. 

Çiftin düğününde sevenleri yalnız bırakmazken Mayruk'un gelinlik tercihi ve saç makyajı sosyal medyada çok konuşulmuş ve beğenilmemişti. 

3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

DÜĞÜNDEN YENİ KARELER GELDİ

Ancak ünlü çiftin düğününden yeni kareler ortaya çıktı. Sarıtaş sosyal medya hesabından, ''27 Haziran... Bundan böyle en güzel gün…" diyerek sevenleriyle düğünden kareleri paylaştı. 

Mayruk ise 'Canımın içi' diyerek ossyal medya hesabından eşi Sartıaş'a yanıt verdi. 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading