Yandex Metrica

Sitede Ara

Genç kızların sevgilisi Burak Özçivit üstsüz görüntülendi! Son halini görenler gözlerine inanamadı!

Genç kızların sevgilisi Burak Özçivit üstsüz görüntülendi! Son halini görenler gözlerine inanamadı!

Kuruluş Osman dizisiyle dünyanın dört bir tarafından geniş hayran kitlesi oluşturmuş ünlü oyuncu Burak Özçivit Bodrum tatilinde üstsüz görüntülendi. Ünlü oyuncunun aldığı kilolar dikkatlerden kaçmazken görenler gözlerine inanamadı. 

Yaşam

05.07.2024, 12:09

Türkiye'nin başarılı erkek oyuncularındna olan ve Kuruluş Osman, Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu, Aşk Sana Benzer gibi projelerle adını tüm dünyaya duyurmayı başaran 39 yaşındaki ünlü oyuncu Burak Özçivit Bodrum'da tatil yaparken görüntülendi.

Yunan yarışmacıya aşkını ilan etmişti! Survivor Nefise aşkına sahip çıktı: Yunanistan'a gideceğim... Yunan yarışmacıya aşkını ilan etmişti! Survivor Nefise aşkına sahip çıktı:... Haberi Görüntüle

BODRUM TATİLİNDE GÖRÜNTÜLENDİ

Ailesiyle birlikte Bodrum'a tatile giden ünlü oyuncu lüks yazlığında görüntülendi. Özçivit eşi Fahriye Evcen, oğulları Kaan ve Karan ile birlikte çıktığı tatilde kadraja yakalandı.

Aşkından yandı kavruldu! Serkay Tütüncü sevgilisi Zeynep Bastık'a aşkını ilan etti! Aşkından yandı kavruldu! Serkay Tütüncü sevgilisi Zeynep Bastık'a aşkını ilan... Haberi Görüntüle

SON HALİNİ GÖRENLER İNANAMADI

Ünlü oyuncu aldığı kilolarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken hayranları Özçivit'in değişimi büyük yankı uyandırdı. 

Oğullarıyla birlikte top oynayan ve keyifli vakit geçiren ünlü oyuncunun yıllardır dügün fiziğiyle dikkatleri üzerine çekerken göbek çevresinde aldığı kilolar ise hayranlarını bir hayli şaşırttı.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading