Gibi dizisinin İlkkan'ına tepki yağdı! Kıvanç Kılınç, Merih Demiral'a ilişkin paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü!

Gibi dizisinin İlkkan'ına tepki yağdı! Kıvanç Kılınç, Merih Demiral'a ilişkin paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü!

Gibi dizisinde İlkkan karakterini canlandıran Kıvanç Kılınç sosyal medyada Merih Demiral'ın bozkurt işaretini paylaşanlara ve Madımak paylaşımı yapanlara tepki gösterdi. Ünlü oyuncuya ise sosyal medyada açıklamaları sonrası tepki yağdı. 

Yaşam

03.07.2024, 17:35

Son dönemlerde dijital platformda yayınlanan Gibi dizisinde İlkkan karakterini canladnıran Kıvanç Kılınç sosyal medyada paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Uzaylılarla neden karşılaşmıyoruz? İnsanoğlunun merak ettiği soru nihayet cevap buldu! Fermi paradoksu gizemi ortaya çıkardı! Uzaylılarla neden karşılaşmıyoruz? İnsanoğlunun merak ettiği soru nihayet cevap buldu!... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ OYUNCUDAN ŞAŞIRTAN PAYLAŞIM

Ünlü oyuncu Türkiye- Avusturya maçında Merih Demiral'ın 'bozkurt' işareti yapması büyük yankı uyandırırken sosyal medyada bir çok kullanıcı ise Demiral'ın gol sevincini sosyal medya hesabından paylaşmışlardı. 

Kıvanç Kılınç ise sosyal medya hesabından 'Gündüz Madımak anıyor. Akşam Bozkurt işareti yapan futbolcuyu paylaşıyorsunuz. Hiç utanmıyorsunuz' açıklaması sosyal medyayı ikiye böldü.  

Vahe ile Evdeki Mutluluk başvuru formu! Evdeki Mutluluk başvurusu nasıl yapılır? Vahe ile Evdeki Mutluluk başvuru formu! Evdeki Mutluluk başvurusu nasıl... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Ünlü oyuncunun o paylaşımı sonrasındaise sosyal medya ikiye bölündü. Kimileri 'Ne alaka' derken kimileri ise ünlüoyuncuya destek çıktı. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading