Yandex Metrica

Gizlice evlendikleri iddia edilmişti! Afra Saraçoğlu'ndan sevgilisi Mert Ramazan Demir'e ilginç gönderme

Gizlice evlendikleri iddia edilmişti! Afra Saraçoğlu'ndan sevgilisi Mert Ramazan Demir'e ilginç gönderme

Yalı Çapkını dizisiyle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu dizi aşkı Mert Ramazan Demir ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Çiftin tatilde evlendiği iddiaları sonrasında ise havaalanında görüntülendi. Çiftin göndermeli sözleri ise herkesi şaşırttı.

Yaşam

22.06.2024, 18:44

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda 'Seyran' rolünü canlandıran Afra Saraçoğlu dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Katy Perry'den Türk hayranlarını sevindiren haber! Dünyaca ünlü şarkıcı İstanbul'da konser vereceğini duyurdu! Katy Perry'den Türk hayranlarını sevindiren haber! Dünyaca ünlü şarkıcı İstanbul'da... Haberi Görüntüle

İSPANYA'DA EVLENDİKLERİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Dizinin geçtiğimiz haftalarda sezon finali yapmasının ardından ikili soluğu İspanya'da almıştı. Tatile çıkan ikilinin gizlice evlendikleri iddiası magazin dünyasına bomba gibi düşerken çiftin yakın arkadaşları ise o iddiaları reddetti. 

İkili İspanya tatilinden sonra İstanbul Havaalanında görüntülendi. Basın mensuplarının evlilik sorularına ise çiftten herhangi bir cevap alınamadı.

Konserlerden en çok kazanan sanatçı belli oldu! Zirveyi 12 milyon TL ise o isim kaptı! Konserlerden en çok kazanan sanatçı belli oldu! Zirveyi 12 milyon... Haberi Görüntüle

SARAÇOĞLU'NDAN ERKEK ARKADAŞINA GÖNDERME

Afra Saraçoğlu'nu gören hayranları ünlü oyuncu ile fotoğraf çektirmek isterken Mert Ramazan Demir'in ise Saraçoğlu'nun elini bırakıp yürümesi sonrasında Saraçoğlu 'İşte centilmen erkek' diyerek sevgilisine göndermede bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading