Yandex Metrica

Sitede Ara

Göksel ünlü şarkıcıyı sahneye davet etti! Önce detone oldu sonra kıskanıp göz devirdi! Sosyal medyadan tepki yağdı

52 yaşındaki ünlü şarkıcı Göksel verdiği konserde şarkıcıGüneş'i sahneye davet etti ve birlikte tizden söyledikleri şarkıda Göksel detone oldu. O anlarda Güneş'e bakarak göz deviren Göksel ise tepki topladı. 

Yaşam

24.07.2024, 17:16

Uzaktan, Sen Orda Yoksun, Baksana Talihe, Denize Bıraksam, Dursun Zaman gibi şarkılarıyla ününe ün katan 52 yaşındaki ünlü şarkıcı Göksel kariyerindeki başarısıyla magazin gündemine sık sık gelmekte.  Sahnedeki duruşu ve başarısıyla sevenlerini kendine hayran bırakan Göksel bu kez sahnede herkesi şaşkına çeviren bir harekette bulundu. 

Reha Muhtar'ın eski eşleri arasında sular duruldu! Deniz Uğur ve Nilüfer arasında yeni gelişme! Reha Muhtar'ın eski eşleri arasında sular duruldu! Deniz Uğur ve... Haberi Görüntüle

GÜNEŞ İLE AYNI SAHNEYİ PAYLAŞTI

Ünlü şarkıcı Göksel sahneye, Suçlarımdan Biri, Dua gibi şarkıları seslendiren genç yetenek 24 yaşındaki Güneş'i sahneye davet etti. İkili sahnede 'Aşkın Yalanmış' şarkısını seslendirdi.

Şarkıcı Şimal kötü haberi duyurdu! Önce meme, sonra beyin, şimdi de... Şarkıcı Şimal kötü haberi duyurdu! Önce meme, sonra beyin, şimdi... Haberi Görüntüle

GÖZ DEVİRMESİ TEPKİ TOPLADI

Güneş'in tizden okuduğu parçaya Göksel ayak uyduramayınca detone oldu. O anlarda ise Göksel duruma sinirlendi ve Güneş'e öz devirdi.  O anlar hayranlar tarafınan kayıt altına alınırken Göksel'in o hareketlerine sosyal medya hesabından tepki yağdı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading