Yandex Metrica

Göz gücünü test et: 5 saniyede O'ların arasında 0'ı ancak şahin gözlüler görebilir

Göz gücünü test et: 5 saniyede O'ların arasında 0'ı ancak şahin gözlüler görebilir

Optik yanılsama göz testi: Şahin gözlü okuyucular, O'lar arasındaki gizli 0'ı 5 saniyede tespit edebilir. Yapabilir misin? Şimdi hızla göz gücünüzü test edin!

Yaşam

28.06.2024, 17:21

Optik illüzyonlar, olayları gerçekte olduklarından farklı görmemizi sağlayan yanıltıcı görsellerdir. Bu yanılsamalar beynimizin görsel bilgiyi nasıl işlediğini gösterir ve bize algımızın her zaman düşündüğümüz kadar doğru olmadığını hatırlatır. 

Optik illüzyonların üç geniş kategorisi vardır: gerçek, fizyolojik ve bilişsel.

Optik illüzyon bulmacaları, doğayla son derece ilgi çekici oldukları ve beyin gücünü artırma yeteneklerine sahip oldukları için bugünlerde netizenler arasında çok aranan bir eğlencedir.

Hepsi şifreli! Icardi'nin biricik aşkı Wanda Nara'nın evinde servet yatıyor: 160 tanesini sıra sıra dizdi! Hepsi şifreli! Icardi'nin biricik aşkı Wanda Nara'nın evinde servet yatıyor:... Haberi Görüntüle

GÖZLERİNİZ NE KADAR KESKİN?

Yukarıda paylaşılan görselde O harflerinden oluşan bir ızgara görülüyor. Ama aralarında saklanan bir 0 sayısı var. 5 saniyede fark edebilir misin? Hadi deneyelim. Resimdeki detaylara dikkat ederseniz gizli 0 rakamını kolaylıkla fark edebilirsiniz.

Görsel becerileri mükemmel olan okuyucular, O'lar arasındaki 0'ı ilk fark edenler olacaktır. Fark ettiniz mi? İlk bakışta gizli sayıyı fark etmek zordur. Ama acele etmelisin zaman geçiyor. 

Görüntüyü bir kez daha hızlı bir şekilde kontrol edin. 5, 4, 3, 2, 1, 0 ve süre doldu. Artık bakmayı bırak!

Yerli DiCaprio Arda Kural 'yeniden başlamak zorundayım' dedi! Yeni mesleğini anlattı! Yerli DiCaprio Arda Kural 'yeniden başlamak zorundayım' dedi! Yeni mesleğini... Haberi Görüntüle

HADİ CEVABA GEÇELİM

O'ların arasındaki 0'ı görebilen kaç kişi var? Gizli numarayı başarıyla tespit eden okuyucuları tebrik ederiz. Siz çok keskin gözlere sahipsiniz. 0 sayısını göremeyenlerin gözlem becerilerini geliştirmek için bu tür zorluklara daha fazla pratik yapmaları gerekiyor. Şimdi çözümü kontrol edelim.

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading