Yandex Metrica

Gözündeki kaşıntı hayattan koparıyordu! Bitlis'te küçük kızın gözünden çıkan şey pes dedirtti!

Gözündeki kaşıntı hayattan koparıyordu! Bitlis'te küçük kızın gözünden çıkan şey pes dedirtti!

Bitlis'in Mutki ilçesinde göz ağrısı ve kaşıntısı şikayeti ile doktora giden 12 yaşındaki küçük kızın gözünün içinden canlı kene çıkartıldı. 

Yaşam

29.08.2024, 17:49

Bitlis'in Mutki ilçesinde yaşayan 12 yaşındaki küçük kız kediyi sevdiği sırada gözündekaşıntı ve ağrı belirmeye başladı.  Şikayetleri giderek artan küçük kız ise ailesi tarafından Tatvan Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü. 

Gece çalışan çocuklu ailelerin en büyük mağduriyeti için müthiş fikir: Gece kreşi uygulaması başladı Gece çalışan çocuklu ailelerin en büyük mağduriyeti için müthiş fikir:... Haberi Görüntüle

GÖZÜNDE CANLI KENE TESPİT EDİLDİ

Yapılan araştırmalar sonucunda küçük kızın gözünde yabancı bir cisim olduğu tespit edildi. Tetkikler sonucu göz doktoru Op.Dr. Halil İbrahim Ateşoğlu muayenesinin ardından küçük kızın gözünde kene olduğunu öğrendi. 

Ayça Çağla Altunkaya'dan düğün öncesi müjde! Acun Ilıcalı beşinci kez baba oluyor! Ayça Çağla Altunkaya'dan düğün öncesi müjde! Acun Ilıcalı beşinci kez... Haberi Görüntüle

GÖZ KAPAĞINA YAPIŞAN KENE ÇIKARTILDI

Poliklinikte yapılan müdahale sonrasında ise göz kapağına yapışan kenenin alınması için ameliyat masasına yatan küçük kız sağlığına kavuştu.

Kenenin çıkartılması sonrasında ise hastaya ilaç tedavisi verilirken, ''Dr. Gökmen Reyhanlı ise, Mutki kırsalında yaşayan 12 yaşındaki hastamız, hastanemizin acil servisine göz ağrısı ve kaşıntısı şikâyeti ile başvurdu. Hastaya yapılan tetkikler sonucu gözde yabancı cisim tespit edilerek göz doktorumuza yönlendirildi. Göz doktorumuz yaptığı muayene sonucu göz kapağına yapışan canlı keneyi ameliyathanede yaptığı başarılı operasyonla çıkardı. Hastamız aynı gün tekrar kontrole gelmek üzere ilaç tedavisi ile taburcu edildi. Yaz aylarında bu tür vakalara sıkça rastlıyoruz. Özellikle kırsal kesimlerde yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın daha dikkatli olmasını öneriyoruz. Bu tarz şikayetleri olan vatandaşlarımızın belirtileri ciddiye alarak en yakın sağlık kuruluşuna başvurmalarını istiyoruz.'' açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading