Yandex Metrica

Gözyaşları sel olup aktı! Karısını aldatan Nihat Doğan'dan çarpıcı açıklamalar: Yolda görsem tanımam

Gözyaşları sel olup aktı! Karısını aldatan Nihat Doğan'dan çarpıcı açıklamalar: Yolda görsem tanımam

Türkiye'nin sevilen türkücülerinden olan Nihat Doğan, Evrim Akın'a samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü türkücü karısını aldatmasından sonra yolları ayrıp boşandıktan sonra yeni evini gezdirdi. Söylediği sözler ile büyük yankı uyandırdı.

Yaşam

12.08.2024, 17:56

İranlı hayranı Arzu Gharlar ile dünyaevine giren ve bir yıl boyunca evli kalan Nihat Doğan, Badıkan isimli oğlunu kucağına almasının ardından eşini aldatmıştı. İkili sessiz sedasız tek celsede boşanmasının ardından Arzu Doğan açıklama yaparak,  "Evet, boşanıyoruz. Aramızdaki hikâye sonlandı. Herkesin yolu açık olsun" demişti. 

Evrim Akın ile Ev Gezmesi programına katılan Nihat Doğan samimi açıklamalarıyla gündeme geldi. Bekar evini gezdiren ünlü sanatçı Doğan, "Annenizle çok güzel bir ilişkiniz var" sözlerine, "Evet, benim varım yoğum annem" dedi.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce beğeni yağdı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce... Haberi Görüntüle

'YOLDA GÖRSEM TANIMAM'

Yılar önce abiini gördüğünü belirten Doğan, ''Babam üç defa evlenmiş. İlk eşinden bir tane abimiz olmuş. İngiltere'de yaşıyor. Onunla görüşemiyoruz. Yüzünü en son yıllar önce gördüm. Sokakta görsem tanımam. Artık o hale gelmiş!'' dedi.

Serdar Ortaç'ın annesinden eski gelin Chole'ye sitem dolu sözler: Ağzım yandı... Serdar Ortaç'ın annesinden eski gelin Chole'ye sitem dolu sözler: Ağzım... Haberi Görüntüle

BABASI HAKKINDA KONUŞTU

Babasıyla yaşadığı stresli hayatı anlatan Doğan, "Sanatçı olmak ayıp bir şeydi ve bu yüzden bana hakaret etti. Hatta bir gün şarkı söylerken beni yakalamıştı ve elimde sigara söndürmüştü. Rahmetliden bana kalan tek iz de bu" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading