Yandex Metrica

Sitede Ara

GTA 6 bekleyenlere büyük hayal kırıklığı! Rockstar öyle bir süre verdi ki...

GTA 6 bekleyenlere büyük hayal kırıklığı! Rockstar öyle bir süre verdi ki...

Rockstar Games'in merakla beklenen oyunu GTA 6'nın çıkış tarihi 2026'ya ertelendi. Ayrıca, PC sürümünün konsollardan 12 ila 18 ay sonra piyasaya çıkacak olması, oyunseverler arasında büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Teknoloji

09.09.2024, 17:32

GTA serisinin son oyunu için heyecanla bekleyn hayranlar, maalesef bir kez daha ertelenme haberiyle karşılaştı. Rockstar Games’e yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, GTA 6'nın çıkış tarihi 2026 yılının başı ile ortası arasında gerçekleşecek. Daha da üzücü olan ise, oyunun PC versiyonunun konsol sürümünden 12 ila 18 ay sonra piyasaya sürülecek olması. Bu gelişme oyunseverler arasında büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Uzayda mahsur kalan astronotlar tehlikede mi? NASA Uzayda mahsur kalan astronotlar tehlikede mi? NASA "tuhaf sesleri" açıkladı Haberi Görüntüle

GELİŞTİRİCİLERDEN SIZINTILAR

Rockstar Games'in iki farklı stüdyosunda çalışan geliştiricilerden gelen sızıntılar, GTA 6'nın çıkış tarihi için daha fazla beklenmesi gerektiğini doğruladı. Oyunun uzun zamandır süren geliştirme süreci, beklentileri her geçen gün daha da artırıyor. Ancak bu erteleme haberi, oyunun hayranlarını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu'dan sosyal medyada itibar suikastı uyarısı: 'Operasyon aygıtına dönüşmeye başladı' Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu'dan sosyal medyada itibar suikastı... Haberi Görüntüle

GTA 6 İÇİN BÜYÜK BİR BEKLENTİ VAR

Take-Two Interactive CEO'su Strauss Zelnick, yaptığı açıklamada, Rockstar Games'in sınırları zorlayan bir oyun deneyimi sunacağına emin olduklarını belirtti. Zelnick, GTA 6'nın ticari anlamda büyük bir başarıya imza atacğını ve oyun dünyasında önemli bir yankı uyandıracağını vurguladı.

Evdeki televizyonunuza dikkat edin! Eğer donarsa, bakın aslında ne oluyor... Evdeki televizyonunuza dikkat edin! Eğer donarsa, bakın aslında ne oluyor... Haberi Görüntüle

HAYRANLAR BEKELEYİŞ İÇİNDE

Bu erteleme haberi, GTA 6'yı uzun süredir bekleyen oyunseverler arasında büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Özellikle konsollardan daha geç gelecek olan PC versiyonu, bilgisayar oyuncuları için daha uzun bir bekleyiş anlamına geliyor. Rockstar Games’in oyunu en iyi hale getirmek için bu süreyi uzattığı düşünülse de sabırsızlanan oyuncular için bu karar büyük bir şok etkisi yarattı.

GTA 6’nın piyasaya çıkışı, oyun dünyasında büyük ses getirecek gibi görnse de, hayranların sabretmesi gerekecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading