Yandex Metrica

Sitede Ara

Hababam Sınıfı'nın 'Bacaksız'ından kötü haber! Tuncay Akça hayatını kaybetti!

Hababam Sınıfı'nın 'Bacaksız'ından kötü haber! Tuncay Akça hayatını kaybetti!

Hababam Sınıfı filminde Bacaksız rolünü canlandıran usta oyuncu Tuncay Akça hayatını kaybetti.

Yaşam

17.08.2024, 13:51

Türkiye'nin en sevilen filmlerinden olan Hababam Sınıfı filmlerinde 'Bacaksız' rolünü canlandıran 60 yaşındaki usta oyuncu Tuncay Akça geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 

İbrahim Çelikkol'un ünü dünyaya yayıldı! İtalya'dan bu alanda ödül alan ilk erkek oldu İbrahim Çelikkol'un ünü dünyaya yayıldı! İtalya'dan bu alanda ödül alan... Haberi Görüntüle

HABABAM SINIFI'NIN BACAKSIZI VEFAT ETTİ

Akçay'ın ölümüne ilişkin haberi ise Menajeri Kıvanç Terzioğlu duyurdu. Terzioğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Hababam Sınıfı'nın değerli oyuncusu Tuncay Akça’yı kaybettik. Ailesine sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Evinde ölü bulunmuştu! Ahu Tuğba'nın 11 yıl önce yazdığı vasiyeti ortaya çıktı Evinde ölü bulunmuştu! Ahu Tuğba'nın 11 yıl önce yazdığı vasiyeti... Haberi Görüntüle

TUNCAY AKÇA KİMDİR?

1963 yılında Kastamonu'da dünyaya gelen Tuncay Akça, Hababam Sınıfı'nda "Bacaksız" lakaplı rolü ile tanındı. Yol Filminde 'Yusuf' karakterini canlandırdı. 1995-2002 yılları arasında ise Bizimkiler dizisinde manav Adem rolüne hayat verdi.

En bilinen repliklerinden birisi Hababam Sınıfı serisinde "Abi siz neden her sabah tek ayak üzerinde duruyorsunuz?" sorusudur.

Oyuncu, 2004 yılında da ŞAfak Sezer, Peker Açıkalın,  Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan gibi ünlü isimelerle  "Hababam Sınıfı Merhaba" ve Hababam Sınıfı Üç Buçuk'' filminde oynamıştır.

 

Habere Tepki Ver

0

2

0

2

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading