Yandex Metrica

Haç kolyesi taktı tepkiyi topladı! Şeyma Subaşı'nın sosyal medya paylaşımı sevenlerini kızdırdı!

Haç kolyesi taktı tepkiyi topladı! Şeyma Subaşı'nın sosyal medya paylaşımı sevenlerini kızdırdı!

Acun ılıcalı ile evliliğinden sonra ismi magazin dünyasından düşmeyen Şeyma Subaşı bu kez de sosyal medya paylaşımlaarıyla gündem oldu. Sık sık tatile çıkan ünlü fenomen bu kez de taktığı haç kolyesi ile eleştirilerin hedefi haline geldi. 

Yaşam

27.06.2024, 12:43

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile dünyaevine girmiş çift bir yıl sonra boşanmıştı. Sık sık aşk hayatıyla güdeme gelen ünlü fenomenin sosyal medya hesabından yaptığı tatil paylaşımları da magazin dünyasında sık sık gündeme gelmekte.

Karayip Korsanları'nın yıldızıydı! Ünlü oyuncu köpekbalığı saldırısında feci şekilde can verdi! Karayip Korsanları'nın yıldızıydı! Ünlü oyuncu köpekbalığı saldırısında feci şekilde can... Haberi Görüntüle

İBİZA TATİLİNDEN KARELER PAYLAŞTI

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı bu kez de İbiza'da tatile gitmiş, deniz, kum ve güneşin tadını arkadaşlarıyla çıkarırken verdiği pozları da hayranlarının beğenisine dunmuştu. 

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i isyan etti! Meryem Uzerli dizilerde rol almamasının nedenini açıkladı! Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i isyan etti! Meryem Uzerli dizilerde rol almamasının... Haberi Görüntüle

HAÇ KOLYESİ TEPKİ ÇEKTİ

Siyah bikinisi ve çiçekli gömleği ile pozlarını paylaştı. Anck ünlü fenomenin o pozlarında ise 'haç kolyesi' takması hayranlarının dikkatinden kaçamdı. 

Ünlü fenomenin takipçileri Subaşı'nın haç kolyesine, ''Kolye aksesuar mı yoksa manevi duruşun mu?'' yorumu yaparken Subaşı ise o hayranına ''aksesuar'' cevabını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading