Yandex Metrica

Hadise 'Belçika'da yaşadığı zorbalığı anlattı: Bana Pis Türk dediler!

Hadise 'Belçika'da yaşadığı zorbalığı anlattı: Bana Pis Türk dediler!

Doğma büyüme Belçikalı olan ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, Türk-Belçika Göç Anlaşması'nın 60. Yılın kapsamında festival düzenlendi. Şarkıcı Hadise Belçika'da yaşadığı zolukları anlattı.

Yaşam

01.07.2024, 17:58

Aşk Kaç Been Giyer?, Düm Tek Tek, Yaz Günü, Evlenmeliyiz, Neredesin Aşkım, Deli Oğlan gibi şarkılarıyla Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden olan Hadise, 1985 yılında doğum büyüdüğü Belçika'da yaşadığı zorlukları anlattı. Ünlü şarkıcı Hadise, son olarak ise Gain'de yayınlanamsı beklenen 'Esas Oğlan' dizisinde rol alacağı ve oyunculuk kariyerine giriş yapacağı öğrenilmişti. 

Boşanır boşanmaz şarkıcı Nez ile aşkını ilan etmişti! Rüştü Onur Atilla'nın eski eşi 'Her şey yeterince çirkin' diyerek açıkladı! Boşanır boşanmaz şarkıcı Nez ile aşkını ilan etmişti! Rüştü Onur... Haberi Görüntüle

''PİS TÜRK'' DEDİLER

Belçika'da Türk göçmenlerin göçünü kolaylaştırmak için 1964 yılında imzalanan Göç Anlaşması'nın 60. Yılı kapsamında düzenlenen festivale katıldı. 

Ünlü şarkıcı Beliçka'da zorbalığa maruz kaldığını belirterek, “Annem, babam 1970’lerde Belçika’ya taşınıyor. Sonra evleniyorlar. Ben 85’te doğuyorum. Belçika’da okurken bir Türk kızı olarak elimden geleni yaptım. Annem ile babamı çok gururlandırdım ama o dönem zorbalık yaşadım mı yaşadım. ‘Pis Türk’ dediler. Bu çok korkunç bir duygu. Gurbetçi olmanın ne demek olduğunu biliyorum. Gurbetçi olmak özlem demek, bazen yalnızlık demek. Bazen kalp kırılması demek.” dedi.

Pankreas kanserine yakalanmıştı! Tanyeli 'dilenci değilim' diyerek destek olan sanatçıları açıkladı! Kenan Doğulu, Sibel Can, Yıldız Tilbe... Pankreas kanserine yakalanmıştı! Tanyeli 'dilenci değilim' diyerek destek olan sanatçıları... Haberi Görüntüle

''22 YAŞINDA ÜLKEMİ TEMSİL ETTİM''

22 yaşında Eurovision'a katıldığını belirten ünlü şarkıcı Hadise, “2009 yılında Eurovision için seçildim. ‘Düm Tek Tek’ ile ülkemi Moskova’da temsil etmiştim.O zaman da ‘Neden bir gurbetçi kızı ülkemizi temsil ediyor?’ dediler. 22 yaşındaydım ve bütün bu duygularla birlikte ayakta durmak, koskoca bir ülkeyi temsil etmek çok enteresan bir tecrübeydi.'' dedi.

David Beckham ünlü mankenle yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı! Victoria Becham yatakta bastı! David Beckham ünlü mankenle yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı! Victoria... Haberi Görüntüle

''BEN TÜRKÜM''

Ben Türk'üm diyen Hadise, ''Gurbetçilere ‘Nereye ait hissediyorsun kendini?’ diye sorduğunuzda bunun cevabı çok kolay değil. Ben kendimi, kendime ait hissediyorum. Çünkü iki zorbalığı da iki yerde yaşadım. Hatta hâlâ bana ‘Sen git memleketine dön’ diyebiliyorlar. Ben Türk’üm. Ne mutlu Türk'üm diyene.” belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading