Yandex Metrica

Sitede Ara

Hadise konserinde korku dolu anlar! Sahneye atlayan hayranına ünlü şarkıcı tepki gösterdi!

Hadise konserinde korku dolu anlar! Sahneye atlayan hayranına ünlü şarkıcı tepki gösterdi!

Ünlü şarkıcı Bodrum'da verdiği bir konsere fotoğraf çekmek isteyen hayranı sahneye atladı. Korku dolu anlar yaşayan Hadise omzunu tutarak şaşkınlığını gizleyemedi. Sonrasında ise ünlü şarkıcı kaldığı yerden şarkı söylemeye devam etti. 

Yaşam

23.07.2024, 18:01

Türkiye'nin ünlü pop şarkıcılarından olan ve seslendirdiği şarkılarıyla milyonlarca hayran kitlesi oluşturan Hadise Açıkgöz geçtiğimiz akşam Bodrum'da sahne aldı.

Nuri Alço, Yeşilçam yıldızı Ahu Tuğba'nın öldüğünü duyurdu: Canım dostum... Nuri Alço, Yeşilçam yıldızı Ahu Tuğba'nın öldüğünü duyurdu: Canım dostum... Haberi Görüntüle

HAYRANI SAHNEYE ATLADI

Cesur tarzıyla sevenlerinin karışısına çıkan ünlü şarkıcı en sevilen şarkılarını seslendirdiği sırada bir hayranı sahneye atladı.  Sıfır Tolerans şarkısını seslendirdiği anda sahnede neye uğradığını şaşıran Hadise'ye korumalar yardımcı oldu. 

Pelin Akil'den boşanma iddilarına çarpıcı yanıt! Ben dolandırılmam... Pelin Akil'den boşanma iddilarına çarpıcı yanıt! Ben dolandırılmam... Haberi Görüntüle

OMZUNDAN DARBE ALDI

Ünlü şarkıcıya yaklaşmaya çalışan çocuğu korumalar tutup yakaladı. O esnada ise Hadise omzundan sert bir şekilde darbe aldı ve ünlü şarkıcı omzunu tuttu. Şarkı söylemeye kaldığı yerden devam eden şarkıcının hayranları ise o anları kayıt altına aldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading