Yandex Metrica

Sitede Ara

Hadise'nin kalça dansı sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Eleştiri oklarının hedefi oldu!

Hadise'nin kalça dansı sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Eleştiri oklarının hedefi oldu!

Türkiye'nin en çok ses getiren şarkıcılarından olan Hdise Kıbrıs konserinde yaptığı kalça dansı sonrasında sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü şarkıcının dansını kimileri beğenirken bazıları ise eleştiri yağmuruna tuttu.  

Yaşam

02.09.2024, 17:12

Şarkılarıyla Türk müziğinde büyük projelere imza atacan başarılı şarkıcı Hadise Kıbrıs'ta lüks bir otelde konser verdi. Esas Oğlan adlı dizide ilk oyunculıuğunu sergileyen Hadise bu kez iddialı dansıyla gündeme düştü.

4 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 4 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

KALÇA DANSI OLAY OLDU

Ünlü şarkıcı Hadise son dönemlerde sahne kıyafetleriyle gündeme gelirken, son paylaşımı ile büyük yankı uyandırdı. Hadise sosyal medya hesabından, Hozier'in "Take Me to Church" isimli şarkı ile yaptığı kalça dansını paylaşması gündem oldu. 

Melek Mosso'dan estetik iddialarına yeni açıklama: Vücudumdan utanmıyorum... Melek Mosso'dan estetik iddialarına yeni açıklama: Vücudumdan utanmıyorum... Haberi Görüntüle

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Ünlü şarkıcının o paylşımına binlerce beğeni gelirken birçok kişi ise eleştirdi. Ünlü şarkıcıya sosyal medya kullnıcıları,  'Bu tür hareketleri yapmak sana hiç yakışmıyor', 'Ne bu şimdi?', 'Gerek var mı senin gibi birinin bu hareketleri yapmasına?' dedi kimi ise "Çok iyi", "Kadın sahnenin hakkını veriyor" yorumları yapıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading