Yandex Metrica

Hakkı Bulut'tan korkutan haber! Ünlü şarkıcı sevenlerini üzdü!

Hakkı Bulut'tan korkutan haber! Ünlü şarkıcı sevenlerini üzdü!

Türkiye'nin sevilen başarılı santçılarından olan 79 yaşındaki Hakkı Bulut sevenlerini korkuttu. Tokat'a konser için giden ünlü sanatçı rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Yaşam

25.08.2024, 15:31

İkimiz Bir Fidanın, Kul Hatasız Olmaz, Son Mektup, Ben Buyum, Mazimi Hatırlattın, Seven Kıskanır gibi şarkılarıyla Türkiye'nin çok sevdiği 79 yaşındaki Hakkı Bulut yükselen tansiyonu sonrasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Afra Saraçoğlu hakkında şaşırtan itiraf! Mert Yazıcıoğlu'ndan eski sevgilisine gönderme! Afra Saraçoğlu hakkında şaşırtan itiraf! Mert Yazıcıoğlu'ndan eski sevgilisine gönderme! Haberi Görüntüle

TOKAT'A RAHATSILANDI

Konser için Tokat'a giden Hakkı Bulut, rahatsızlanarak apar topar hastaneye kaldırıldı. Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve ekiplerin müdahalesi sonucunda tedavi altına alınan Bulut'un istirahat etmesi gerektiği öğrenildi.

10 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 10 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

SEVENLERİYLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Hastanedeki kontrollerinin ardından taburcu edilen Bulut hastanedeki sağlıkçılarla fotoğraf çektirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading