Yandex Metrica

Sitede Ara

Hamile olduğu iddia edimişti! Zeynep- Volkan Demirel çiftinin o pozlarına beğeni yağdı!

Hamile olduğu iddia edimişti! Zeynep- Volkan Demirel çiftinin o pozlarına beğeni yağdı!

Ünlü teknik direktör Volken Demirel eşi Zeynep Demirel ile boşanacakları iddialarını yalanlamış, geçtiğimiz günlerde ise hamile olduğu iddialarıyla gündeme gelmişlerdi. İkili şimdi ise teknedeki pozlarıyla sosyal medyada büyük yankı uyanırdı. 

Yaşam

24.07.2024, 16:46

Hatayspor Teknik Direktörü eski futbolcu Volkan Demirel 2010 yılında Zeynep Demirel ile nikah masasına oturmuş, sonrasında ise 2 kızları olmuştu. 

27 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 27 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

BOŞANMA İDDİALARI ASILSIZ ÇIKMIŞTI

13 yıldır evli olan çift, geçtiğimiz günlerde aralarında boşanacaklarına dair iddialar ortaya atılmış, Kahramanmaraş depremleri nedeniyle erteledikleri iddia edilmişti. Ancak çift boşanma iddialarına ise kahve keyfi yaparak yalanlamışlardı.

Geçtiğimiz günlerde ise çiftin 3'üncü bebeklerini bekledikleri iddia edilmiş, ancak çift henüz konuya ilişkin bir açıklama yapmamıştı.

Ceyda Düvenci'yi aldattığı iddia edilmişti! Bülent Şakrak'ın mutluluğu kısa sürdü! Ceyda Düvenci'yi aldattığı iddia edilmişti! Bülent Şakrak'ın mutluluğu kısa sürdü! Haberi Görüntüle

'BENİM KAPTANIM' PAYLAŞIMINA BEĞENİ YAĞDI

Son olarak Demirel'in eşi Zeynep Demirel sosyal medya hesabından tatil pozları paylaştı. Ünlü çift birlikte tekneye binerek tatilin tadını çıkardı.  Zeynep Demirel, 'Benim kaptanım' notuyla fotoğraflarını sevenleriyle paylaştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading