Hamile olduğunu doğururken öğrendi! İngiltere'deki sıra dışı doğumun nedenini doktorlar açıkladı!

Hamile olduğunu doğururken öğrendi! İngiltere'deki sıra dışı doğumun nedenini doktorlar açıkladı!

İngiltere'de yaşayan 25 yaşındaki genç kadın hamile olduğunu doğuma gittiğinde öğrendi. Paige Hall'ın  gizli gebelik yaşıyor olabileceğini açıklayan doktorlar genç kadının başına gelen olaya açıklık getirdi.  

Yaşam

06.07.2024, 17:34

İngiltere'nin Buckinghamshire bölgesinde yaşayan 25 yaşındaki Paige Hall karnında tuhaf bir ağrıyla uyandı. Hall içinde bir şeylerin hareket ettiğimi ve karnının normalden biraz daha şiş olduğunu fark etti. 

3 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 3 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

HAMİLE OLDUĞUNU DOĞUMDA ÖĞRENDİ

Hall hamilelik testi yaptırdığında sonucun pozitif olduğunu görerek doktora başvurdu. Doktorlar ise 39 haftalık hamile olduğunu ve doğumunun yaklaştığını söylemesinin ardından aynı gün içerisinde sezeyanla doğuma alındı. 

Aynı gün içerisinde hamile olduğunu öğrenen ve doğum yapacak olan Hall'ın gebeliğine dair hiçbir belirtisi olmadığını, düzenli regl olduğu ve karnında herhangi bir şişlik yaşamadığını belirtti. 

Şehir ve köydeki erkeklerin yaşam süresi araştırıldı! Bulgular şaşırtıyor Şehir ve köydeki erkeklerin yaşam süresi araştırıldı! Bulgular şaşırtıyor Haberi Görüntüle

GİZLİ GEBELİK İHTİMALİ YÜKSEK

Doğuma ikna edilen Hall oğlu Jensen'i sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdi ve herhangi bir bilgisi olmadığından dolayı korktuğunu belirtti. Oğlunu dünyaya getirmenin verdiği mutluluğu yaşayan Hall'ın yaşadığı olaya ilişkin is doktorlar 'gizli gebelik' yaşamış olabileceğini belirtti. 

2 bin 500 gebelikte bir görülen gizli gebeliğe ilişkin Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Feride Mimaroğlu, anne adayının polikistik over sendrumu olabileceği yada menepoza yakın bir dönemde gebe kaldığı için bu durumu yaşayabileceğini belirtti. Ayrıca bazı kadınların gebelik durumunu reddederek herhangi bir belirti yaşamadıklarını da ifade etti. 

Ev alıp satacaklar dikkat! AK Parti'den yeni yasa çalışması: Tapu harcına indirim, piyasa bozucu eylemlere ceza Ev alıp satacaklar dikkat! AK Parti'den yeni yasa çalışması: Tapu... Haberi Görüntüle

20 HAFTAYA KADAR FARK EDİLMİYOR

Doktor Feride Mimaroğlu 20 hafta boyunca gebeliğin fark edilemediği durumlarda gizli gebeliğin oluştuğunu belirterek, "Genelde ilk 20 haftada fark edilmeyebiliyor. Ancak bazen tamamı boyunca da fark edilmeyebiliyor. Hasta adet düzensizliği yaşamış olmasına rağmen bunun normal bir durum olduğunu düşünüp gebeliği reddetmiş olabilir" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading