Yandex Metrica

Hamileliği boyunca Kurtlar Vadisi izledi! Ünlü oyuncuya benzeyen bebek sosyal medyayı salladı!

Hamileliği boyunca Kurtlar Vadisi izledi! Ünlü oyuncuya benzeyen bebek sosyal medyayı salladı!

Bir sosyal medya kullanıcısı hamile olduğu sıralarda Kurtalar Vadisi Pusu dizisini izlediğini sonrasında ise doğan bebeğinin Tombalacı Mehmet'e olan benzerliğini paylaştı. Annenin o paylaşımı büyük yankı uyandırken kullanıcılardan büyük beğeni aldı.

Yaşam

26.08.2024, 16:31

2003 yılında izlenme rekorları kıran bir döneme damgasını vurmuş efsanevi dizi Kurtlar Vadisi Pusu'yu izleyen bir anne yaptığı paylaşımla sosyal medya da çok konuşuldu. 

Ferdi Tayfur'a eski eşi Necla Nazır'dan tepki yağdı! Eski sırları gün yüzüne çıkardı: Yıllar önce kaçıp... Ferdi Tayfur'a eski eşi Necla Nazır'dan tepki yağdı! Eski sırları... Haberi Görüntüle

BEBEĞİ TOMBALACI MEHMET'E BENZETİLDİ

Yeni doğum yapan bir sosyal medya kullanıcısı bebeğinin fotoğrafını hesabından paylaşıp,  "Ben nereden bilebilirdim hamileyken Kurtlar Vadisi izlerken çocuğumun Tombalacı'ya benzeyeceğini" notunu düştü. 

Trabzonspor fanatiği baba oğlunu futbolcu yapmaya kararlı: Evi yıkıp dökmesin diye ona özel halı saha yaptı Trabzonspor fanatiği baba oğlunu futbolcu yapmaya kararlı: Evi yıkıp dökmesin... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Bebeğin dizide Tombalacı Mehmet karakterine hayat veren usta oyuncu Haldun Boysan'a olan benzerliği herkesi şoke etti. Sosya medya kullanıcıları o paylaşımlara yorum yağdırdı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading