Yandex Metrica

Sitede Ara

Hande Ataizi'ni canlı yaynda tokatlamıştı! Sevda Demirel'in yeni halini görenler tanıyamadı!

Hande Ataizi'ni canlı yaynda tokatlamıştı! Sevda Demirel'in yeni halini görenler tanıyamadı!

2001- 2002 yılları arasında İki Kere Kiki programını sunan Sevda Demirl, Hande Ataizi'ni tokatlamasıyla hafızalara kazınmıştı. Sevda Demirel'in değişimi dikkatlerden kaçmazken geçimini nasıl sağladığını açıkladı.

Yaşam

03.07.2024, 17:33

Bir döneme damgasını vuran Sevda Demirel'in Hande Ataizi ile sunduğu 'İki Kere Kiki' programında canlı yayın sırasında kargaşa çıkmış, Demirel, Hande Ataizi'ne attığı tokat ile büyük ses getirmişti. 

Burak Özçivit Arap hayranının teklifini geri çevirdi! Kalp yapmak isteyen hayranına verdiği tepki herkesi şaşırttı! Burak Özçivit Arap hayranının teklifini geri çevirdi! Kalp yapmak isteyen... Haberi Görüntüle

SON HALİ ŞAŞIRTTI

Uzun yıllardır attığı tokat ile konuşulan Sevda Demirel'in son hali herkesi şaşırttı. Demirel'in yüzündeki dolguları çıkarttığı öğrenilirken, görenler son halini tanıyamadı. 

Dilan Polat ve Engin Polat'ın, Banu Parlak'a saldırı davasında tutuksuz yargılanmasına karar verildi! Dilan Polat ve Engin Polat'ın, Banu Parlak'a saldırı davasında tutuksuz... Haberi Görüntüle

GEÇİMİNİ NASIL SAĞLADIĞINI AÇIKLADI

Çok uzun zamandır herhangi bir programda yer almayan Demirel, proje yapmak istiyorum diyerek geçimini nasıl sağladığını açıkladı. Demirel, "Ama teklif gelmiyor. Kafalarında beni agresif ve ters kadın şablonu oluşturdular. Doğal olarak teklif almıyorum. Çok şahane şarkı yaptım onu bile kimse umursamadı zamanında birikimim vardı. Bir yerden kira alıyorum. Bankadan biraz para var, oradan biraz gelir alıyorum. Hiç ihtiyacım olmadı bu hayatta" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading