Yandex Metrica

Sitede Ara

Hande Erçel müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı'nın davetine katılmayınca olanlar oldu! İstenmeyen gelin iddiaları ortalığı karıştırdı!

Hande Erçel müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı'nın davetine katılmayınca olanlar oldu! İstenmeyen gelin iddiaları ortalığı karıştırdı!

Ünlü oyuncu Hande Erçel, Sabancı Ailesi'nin veliahtı Hakan Sabancı ile aşklarına tam gaz devam ediyor. Ancak Sabancı ailesinde istenmeyen gelin olarak anılmaya başlayan Erçel, müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı'nın davetine katılmaması dikkatlerden kaçmadı. 

Yaşam

05.07.2024, 12:10

Türkiye'nin en başarılı kadın oyuncularındna olan kariyerinin yanı sıra özel hayatında da magazin dünyasında adını sıkça duyduğumuz 30 yaşındaki ünlü oyuncu Hande Erçel, uzun süredir  birlikte olduğu sevgilisi Sabancı ailesinin veliahtı Hakan Sabancı ile aşklarını sürdürüyor. 

İkili sık sık tatillere giderek vakit geçirirken sosyal medya hesaplarından da gezdikleri yerleri hayranlarıyla paylaşmayı ihmal etmiyor. 

Ayhan Sicimoğlu önce çalışanını darp etmiş sonra 'kumpas' demişti! Ünlü televizyoncu hakkında suç duyurusunda bulunuldu! Ayhan Sicimoğlu önce çalışanını darp etmiş sonra 'kumpas' demişti! Ünlü... Haberi Görüntüle

KAYINVALİDESİNİN DAVETİNE KATILMADI

Son olarak Baruş Arduç ile 'Rüzgara Bırak' dizisi çekimerine başlayan Erçel, müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı'nın Beylerbeyi'nde düzenledikleri davete katılmaması dikkatlerden kaçmadı. 

Pankreas kanserine yakalanmıştı! Tanyeli 'dilenci değilim' diyerek destek olan sanatçıları açıkladı! Kenan Doğulu, Sibel Can, Yıldız Tilbe... Pankreas kanserine yakalanmıştı! Tanyeli 'dilenci değilim' diyerek destek olan sanatçıları... Haberi Görüntüle

BİRÇOK SOSYETİK VE FENOMEN DAVETTE YER ALDI

Arzu Sabancı tekstil firması ile yaptığı işbirliğile sosyetedeki ünlü isimler ve fenomenlerel bir araya gelerek düzenlediği etkinlikte  gözler Hande Erçel'i aradı.  İstenmeyen gelin iddiaları bir kez daha güçlenirken, Erçel davet edilmedi mi yoksa kendi isteği ile katılmadı mı merak ediliyor.

Davette ünlü oyuncu Ece Sükan'ın da doğum günü kutlanırken o kareler sosyal medya hesabından paylaşıldı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading