Hande Erçel sevgilisi Hakan Sabancı ile tenis turnuvasına gitti! Şık tarzlarına binlerce beğeni yağdı!

Hande Erçel sevgilisi Hakan Sabancı ile tenis turnuvasına gitti! Şık tarzlarına binlerce beğeni yağdı!

Uzun yıllardır aşk yaşayan Sabancı'ların varisi Hakan Sabancı ve oyuncu Hande Erçel çifti magazin dünyasınıda çok konuşulmaya devam ediyor. İkili bu kez de birlikte Wimbledon Tenis Turnuvası'na katıldı. İkili şık tarzlarıyla sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

Yaşam

15.07.2024, 12:31

Oyunculıık kariyeri ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hande Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ile birlikte Londra'da oynanan Wimbledon Tenis Turnuvası'na katıldı. Wimbledon erkekler finalinde Alcaraz ile Djokovic karşılaşmasını seyreden çift verdikleri pozlarıyla da büyük beğeni yağdı. 

Aile hayatı ile ilgili çarpıcı anket! Evde en çok o konuda kavga ediliyor Aile hayatı ile ilgili çarpıcı anket! Evde en çok o... Haberi Görüntüle

TARZLARIYLA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Maçı tribünde izleyen Sabancı- Erçel çiftinin turnuva paylaşımları büyük ilgi gördü.  Erçel buz mavisi elbisesi, el çantasıyla ve at kuyruğu saçlarıyla büyük beğeni topladı. 

Hakan Sabancı ise çizgili mavi gömleği mavi kravatı ve krem ceketiyle poz vermeyi ihmal etmesi. 

Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Haberi Görüntüle

''İLİŞKİDE ÖNEMLİ OLAN SAYGI''

Hande Erçel'in geçtiğimiz günlerde ilikileri hakkkında, ''İlişkiyi dengede tutan bence saygı. Birbirinin alanına ve önemsediklerine saygı göstermek bence her ilişkinin en önemli noktası" demişti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading