Yandex Metrica

Hande Erçel ve Hakan Sabancı evleniyor mu? İkiliden o iddialara yanıt!

Hande Erçel ve Hakan Sabancı evleniyor mu? İkiliden o iddialara yanıt!

Uzun zamandır mutlu birlikteliklerine devam eden ünlü oyuncu Hande Erçel ve Sabancı ailesinin oğlu Hakana Sabancı'nın evlenecekleri iddia edilmişti. Hande Erçel ise o iddialar sonrası açıklama yaptı.

Yaşam

14.08.2024, 11:54

Türkiye'nin sevilen kadın oyunucularından olan Aşk Laftan Anlamaz, Bambaşka Biri, Siyah İnci, Azize, Çalıkuşu dizilerinde rol alan 30 yaşındaki Hande Erçel 2 yıldır birlikte olduğu Hakan Sabancı ile aşkına devam ediyor. 

Kim Kardashian olma hevesi hayatını kararttı! Yaptırdığı kalça dolgusu yüzünden... Kim Kardashian olma hevesi hayatını kararttı! Yaptırdığı kalça dolgusu yüzünden... Haberi Görüntüle

ERÇEL'DEN YENİ PROJESEİ HAKKINDA AÇIKLAMA

Son olarak Barış Arduç ile birlikte 'Rüzgara Bırak' filmi çekimleriyle gündeme gelen Erçel, Çeşme ve Alaçatı'daki setlerinin ardından Mikonos'tan İstanbul'a döndü.

Erçel menajerlik şirketinden çıkarken basın mensuplarıyla sohbet etti. Ünlü oyuncu "Çok güzel bir film geliyor. Herkesin 'tekrar yaz olsun' dediği, içimize sine sine yaptığımız bir iş oldu. Şanslıyız, çok güzel bir ekiple çalıştık. Onun enerjisi daha yayınlanmadan fotoğraflardan bile herkese geçti" dedi.

Trabzonspor fanatiği baba oğlunu futbolcu yapmaya kararlı: Evi yıkıp dökmesin diye ona özel halı saha yaptı Trabzonspor fanatiği baba oğlunu futbolcu yapmaya kararlı: Evi yıkıp dökmesin... Haberi Görüntüle

HAKAN SABANCI İLE EVLENİYOR MU?

Aşk hayatı hakkında konuşan Erçel, "Her şey çok yolunda, çok güzel gidiyor" dedi. İkili hakkında çıkan evlenecekler iddiaları sonrasında Erçel açıklama yaparak, "Olursa zaten bilirsiniz" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading