Yandex Metrica

Hande Yener'in Yusuf Dikeç açıklaması olay oldu! Annesine yapılan yorumlara ateş püskürdü!

Hande Yener'in Yusuf Dikeç açıklaması olay oldu! Annesine yapılan yorumlara ateş püskürdü!

2024 Paris Olimpiyatları'nda gösterdiği performans ile tüm dünya adından söz ettirmeyi başaran milli atıcı Yusf Dikeç sosyal medya hesabından annesini paylaşmış gelen yorumlar tepki toplamıştı. Dikeç'in annesine gelen yorumlara ise ünlü şarkıcı Hande Yener tepkisiz kalmadı.

Yaşam

27.08.2024, 18:08

Bu yıl Paris Olimpiyatlarında Türkiye'yi temsil eden milli atıcı Yusuf Dikeç gösterdiği performans sayesinde tüm dünyada adından söz ettirmeyi başarmıştı.

Eski aşıklar bir arada! Devrim Özkan Torreira'dan aylar sonra ilk kare! Eski aşıklar bir arada! Devrim Özkan Torreira'dan aylar sonra ilk... Haberi Görüntüle

DİKEÇ'İN ANNESİNE AĞIR SÖZLER

Dikeç gümüş madalya ile ülkemize donuş yaparken geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı Instagram üzerinden annnesiyle paylaşım yapmış,  'En kıymetlim' notunu düşmüştü. Dikeç annesiyle paylaştığı o karelere ise birçok kullanıcı, "dünyaya rezil olduk sil bu fotoğrafı" gibi yorumlarda bulunmuştu. 

Ahmet Çakar'dan Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilge hakkında çirkin yorum Ahmet Çakar'dan Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilge hakkında çirkin... Haberi Görüntüle

HANDE YENER TEPKİSİZ KALAMADI

Dikeç'in annesine yapılan yorumlara ise ünlü şarkıcı Hande Yener sessiz kalamadı ve sosyal medya hesabından, "Kötülük moda olamaz çok çirkin bir alışkanlık... Güzel görmek için güzel bakmak şart... Emeği sevgiyi bağlılığı sevmek gerek! Saygısızlık aykırılık olmuyor, hacklenmiş ruh diyorum böylelerine. Neden var olduğunu bilmiyor, kaybolmuş ve frekansı düşmüş, düşük seviyeden kirlilik oluşturuyor!" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading