Yandex Metrica

Sitede Ara

Hastayım diye tahliye edilmişti! Nihal Candan'ın tatile çıktığı öğrenildi! O paylaşımlarına tepki yağdı!

Hastayım diye tahliye edilmişti! Nihal Candan'ın tatile çıktığı öğrenildi! O paylaşımlarına tepki yağdı!

Kara para aklama ve dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alınan Nihal Candan Anoreksiya Nervoza teşhisi nedeniyle tahliyesi istenmişti. 37 kiloya düşen  Candan'ın hastanede tedavi görmesi gerekirken tatile gittiği görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşması tepki topladı.

Yaşam

14.07.2024, 17:14

İşte Benim Stilim programıyla tanınan Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler hakkında örgüte üye olmak dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından tutuklanmışlardı.

3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

TEDAVİ İÇİ TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Bahar Candan Marmara Cezaevi'nde tutukluluğu devam ederken Nihal Candan ise cezaevinde yemek yememe protestosu nedeniyle 37 kiloya düşerek Anoreksiya Nevroza'ya yakalanmış ve tedavisi için tahliyesine karar verilmişti. 

Tiyatro sahnesinde saldırıya uğramıştı! Usta tiyatrocu Şener Şen'den ilk açıklama! Tiyatro sahnesinde saldırıya uğramıştı! Usta tiyatrocu Şener Şen'den ilk açıklama! Haberi Görüntüle

TATİLDEN PAYLAŞIMLARINA TEPKİ YAĞDI

Candan'ın hastanede tedavi altında olması gerekirken tatile gittiği öğrenildi. Candan'ın tatilden karerleri sosyal medya hesabından paylaşması üzerine tepki yağdı. 

Ünlü fenomene bir çok sosyal medya kullanıcısı ''Ne güzel hayat", "E hani kapanıyordun?", "Kardeşin içerideyken ne saçma" yorumları yapıldı.

5 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 5 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

'KAPANMAK İSTİYORUM' DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde ise ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan kapanmak istediğini belirtmiş, "Kapanmak istiyorum ama ona da bir şey derseniz diye çekiniyorum açıkcası..."  demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

3

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading