Yandex Metrica

Sitede Ara

Hayat Bilgisi'nin Pikaçu'su dünyevine girdi! Kerem Kupacı'nın eşi bakın kim çıktı!

Hayat Bilgisi'nin Pikaçu'su dünyevine girdi! Kerem Kupacı'nın eşi bakın kim çıktı!

Hayat Bilgisi 'Pikaçu' karakterini canlandıran Kerem Kupacı geçtiğimiz gün dünyaevine girdi. Ünlü oyuncu avukat Ece Ceylanlı ile düğünden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Yaşam

04.07.2024, 17:53

Türkiye'nin 2000'li yıllarına damgasını vurmuş, başrollerinde Perran Kutman, İpek Erdem, Gökçe Bahadır, Kaan Yılmaz, Ümit Erdim, Atilla Olgaç, Ulvi Alacakaptan gibi isimlerin yer aldığı Hayat Bilgisi dizisinde Pikaçu rolünün canladnıran Kerem Kupacı dünyaevine girdi. 

Şarkıcı Bengü Van konserinde protesto edildi! 'Ne mutlu Türküm diyene' sözlerine pet şişeli saldırı! Şarkıcı Bengü Van konserinde protesto edildi! 'Ne mutlu Türküm diyene'... Haberi Görüntüle

KEREM KUPACI DÜNYA EVİNE GİRDİ

Elde Var Hayat, Ben Bu Cihana Sığmazam, Kalk Gidelim Çilekli Pasta gibi birçok projed yer alan 53 yaşındaki ünlü oyuncu Kerem Kupacı Sedef Adası'nda avukat Ece Ceylanlı ile görkemli bir törenle dünyaevine girdi. 

Beren Saat'i teknede görüntüleyen muhabirin sözleri olay yarattı! 'Ben bu Beren'i yerim' sözleri tepki topladı! Beren Saat'i teknede görüntüleyen muhabirin sözleri olay yarattı! 'Ben bu... Haberi Görüntüle

DÜĞÜNDEN KARELER PAYLAŞILDI

Çiftin düğünlerini Burcu Binici sosyal medya hesabından paylaşırken çiftin düğününe kimlein katıldığı ise merak konusu oldu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading