Yandex Metrica

Sitede Ara

Hayranları imza kampanyası başlatmıştı! Şebnem Ferah'a 10 konser için dudak uçuklatan teklif!

Hayranları imza kampanyası başlatmıştı! Şebnem Ferah'a 10 konser için dudak uçuklatan teklif!

Koronarüs pandemisinden sonra sahnlere çıkmayı bırakan Türkiye'nin önde gelen rock şarkıcılarından olan Şebnem Ferah, 10 konser için verilen 66 milyonluk teklifi reddetti.

Yaşam

23.07.2024, 17:56

Sil Baştan, Yalnız, Can Kırıkları, Çakıl Taşları, Sigara, Yağmurlar, Fırtına gibi şarkıları seslendiren Türkyie'nin ünlü rock şarkılarından olan 52 yaşındaki Şebnem Ferah uzun yıllardır sahnelere ara vermiş, hayranları ise ünlü sanatçıdan konser vermei için imza kampanyası başlatmmıştı.

Özcan Deniz koruma ordusuyla gezdi! Genç kıza yaptıkları muameleye tepki yağdı! Özcan Deniz koruma ordusuyla gezdi! Genç kıza yaptıkları muameleye tepki... Haberi Görüntüle

PANDEMİ SONRASI SAHNELERE ARA VERMİŞTİ

Ünlü rock şarkıcısı Şebnem Ferah'a ise geçtiğimiz gün büyük bir teklif geldi. 2019 Koronavirüs Pandemisi sonrasında sahnelere çıkmaya ara veren Ferah'a büyük bir teklif geldi. 

Dilan Polat lüks hayatına geri döndü! Kardeşi Sıla Doğan önce paylaştı sonra sildi! Dilan Polat lüks hayatına geri döndü! Kardeşi Sıla Doğan önce... Haberi Görüntüle

66 MİLYONLUK TEKLİFİ REDDETTİ

Ferah'a toplamda 10 konser için 66 milyon TL önerildiği ancak ünlü şarkıcının ise 'Daha zamanı var' diyerek reddettiği öğrenildi. 

Brad Pitt'ten sonra gönlünü ünlü rapçiye kaptırdı! Angelina Jolie yeni aşkıyla görüntülendi! Brad Pitt'ten sonra gönlünü ünlü rapçiye kaptırdı! Angelina Jolie yeni... Haberi Görüntüle

HAYRANLARI İMZA TOPLAMIŞTI

Ünlü şarkıcı Ferah'ın uzun zamandır karieri ve özel hayatıyla gündeme gelmemesi hayranlarını endişelendirmiş, Ferah'ın hayranları ise 'ses ver' kampanyası başlatarak ünlü şarkıcının sağlık durumu hakkında bilgi vermesi istenmişti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading