Yandex Metrica

Hepsi şifreli! Icardi'nin biricik aşkı Wanda Nara'nın evinde servet yatıyor: 160 tanesini sıra sıra dizdi!

Hepsi şifreli! Icardi'nin biricik aşkı Wanda Nara'nın evinde servet yatıyor: 160 tanesini sıra sıra dizdi!

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, evinde sıra sıra dizdiği  lüks çanta koleksiyonuyla konuşuldu. Icardi'nin biricik aşkı  Nara, servet değerindeki oda dolusu eşyayı paylaşarak gündeme oturdu. Ünlü ismin koleksiyonu için sigorta yaptırdığı ve tüm çantaların şifreli olduğu belirtildi.   

Yaşam

27.06.2024, 17:05

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Milano'daki evinde bulunan servet değerindeki çanta koleksiyonunu da sosyal medya üzerinden hayranlarıyla paylaştı.

59 yaşındaki şarkıcı Sertap Erener'den kötü haber! Eurovision'dan beri sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu... 59 yaşındaki şarkıcı Sertap Erener'den kötü haber! Eurovision'dan beri sağlık... Haberi Görüntüle

ARJANTİN'E BAVULLARLA GİTTİ 

Arjantinli model, televizyon sunucusu ve futbol menajeri Wanda Nara, eşi Mauro Icardi ve çocuklarıyla birlikte Süper Lig sezonunun ardından Milano'ya kalmaya gitti. Nara, ailesiyle bir süre Milano'da kaldıktan sonra soluğu memleketleri olan Arjantin'de aldı. Lüks yaşamıyla bilinen 37 yaşındaki Nara, Arjantin'e çok sayıda bavulla gitti. 

"Çocuğum hep marka giymek istiyor" diyorsanız okuyun! CEO Kuzzat Altay... Haberi Görüntüle

160'TAN FAZLA ÇANTASI BULUNUYOR 

Sosyal medyada sık sık paylaşımları ve lüks paylaşımıyla dikkat çeken  Wanda Nara, son olarak çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. İtalya'nın Milano kentindeki evinden yaptığı paylaşımda Nara'nın arkasındaki çantalar öne çıktı.

Wanda Nara, 160'tan fazla çantanın bulunduğu odasını hırsızlara karşı korumak için özel önlemler aldığını açıkladı. Titizlikle her çantayı kullanıp sakladığını belirten Nara, "Burada koleksiyonum var. Parmak izi ve şifreyle mühürlenmiş üç kapıdan geçmeniz gerekiyor" dedi. 

Hadise 'Belçika'da yaşadığı zorbalığı anlattı: Bana Pis Türk dediler! Hadise 'Belçika'da yaşadığı zorbalığı anlattı: Bana Pis Türk dediler! Haberi Görüntüle

GÜVENLİK TEDBİRLERİ EN ÜST SEVİYEDE 

Ayrıca çantalarını sigortalattığını da vurgulayan Nara, güvenlik tedbirlerini en üst seviyede tuttuğunu ifade etti.

İşte Wanda Nara'nın servet değerindeki çantaları:

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading