Yandex Metrica

Herkes onu Türkiye'de arıyordu! Ünlü oyuncu yıllar sonra o ülkede görüntülendi!

Herkes onu Türkiye'de arıyordu! Ünlü oyuncu yıllar sonra o ülkede görüntülendi!

Bir döneme damgasını vuran Selena dizisinde Selin karakterini canlandıran Cansu Demirci yıllar sonra ilk kez görüntülendi. Ünlü oyuncunun Türkiye'de değil Hollanda'da yaşadığı ortaya çıktı. 

Yaşam

23.06.2024, 17:44

2006 yılında ATV ekranlarında yerini alan fantastik kurgu çocuk dizisi olan Selena 2009 yılına kadar büyük bir ilgi ile izlenmişti. 

Dizinin final yapmasından sonra dizide yer alan oyuncuların ise ne yaptıkları merak ediliyordu. Başrollerinde Sinem Kobal, Güzem Erguvan, Gökhan Keser, Hazal Şenel, sinan Çalışkanoğlu, Kayhan Yıldızoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi büyük bir ilgiyle takip ediliyordu.

Ayhan Sicimoğlu önce çalışanını darp etmiş sonra 'kumpas' demişti! Ünlü televizyoncu hakkında suç duyurusunda bulunuldu! Ayhan Sicimoğlu önce çalışanını darp etmiş sonra 'kumpas' demişti! Ünlü... Haberi Görüntüle

YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

Ancak yıllar sonra ise dizi oyuncularından Selin karakterini canlandıran Cansu Demirci'nin ise uzun yıllardır ortalıkta görülmemesi hayranları tarafından merak uyandırmıştı. Ünlü oyuncu Cansu Demirci'nin ise yurt dışına yerleştiği öğrenildi. 

Serdar Ortaç'ın oyuncağı elinden alındı! TikTok hesabı kapatılan şarkıcı söyledikleriyle pes dedirtti! Serdar Ortaç'ın oyuncağı elinden alındı! TikTok hesabı kapatılan şarkıcı söyledikleriyle... Haberi Görüntüle

HOLLANDA'DA YAŞADIĞI ÖĞRENİLDİ

Şimdiler de 32 yaşında olan ünlü oyuncunun ise Hollanda'da yaşadığı bir şirkette sürdürülebilirlik alanında kıdemli uzman olarak çalıştığı öğrenildi. Ünlü oyuncunun Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Almanya2da Yüksek Lisans eğitimini tamamladığı öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading