Hülya Avşar hayatının şokunu yaşadı! Banka hesaplarına haciz konulmuştu! Nedeni belli oldu...

Hülya Avşar hayatının şokunu yaşadı! Banka hesaplarına haciz konulmuştu! Nedeni belli oldu...

Ünlü isim Hülya Avşar, banka hesaplarına haciz konularak icralık olduğunu öğrendi. Hülya Avşar kendisine önceden tebligat yapılmadığını ifade etti. Tebligat yapan personelin Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu'nun imzasını taklit ederek 'Tebligatı teslim edilmiş' olarak gösterdi.

Yaşam

20.03.2024, 17:46

Hülya Avşar, Temmuz 2023 tarihinde banka hesaplarına haciz konulmasıyla hayatının şokunu yaşadı.

Hülya Avşar, 600 bin TL için icralık olduğunu öğrenirken, kendisine herhangi bir ödeme emri ve ya tebligat ulaşmadığını belirtti. Ulaşılan kayıtlara göre Avşar'ın icra ödeme tebligatının kızı Zehra Çilingiroğlu tarafından ''İmza atılarak'' teslim alındığı gözüküyordu. Gerçek ortaya çıktı.

4 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 4 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

TEBLİGATI KENDİSİ İMZALAMIŞ!

Tebligat dağıtımı yapan personelin, belgeleri Zehra Çilingiroğlu ''Almış gibi'' yaparak, tebligatı kendisinin imzaladığı ortaya çıktı. Hülya Avşar gerçeğin öğrenilmesinin ardından dağıtım yapan kamu görevlisi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada duruşmaya sanık İ.K. katılım gösterdi. Hülya Avşar ve kızı Zehra Çilingiroğlu'nu ise avukatları temsil etti.

Amerikalı ünlü oyncunun kardeşi Türkiye'ye gelin geldi! Kına gecesinde doyasıya eğlenen aktör sosyal medyada viral oldu! Amerikalı ünlü oyncunun kardeşi Türkiye'ye gelin geldi! Kına gecesinde doyasıya... Haberi Görüntüle

SANIK HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Sanık İ.K. mahkemede yaptığı savunmasında PTT bünyesinde taşeron firmadan girdiğini ifade etti.

Sanık İ.K., yaptığı savunmada şu ifadeleri kullandı;

''Tebligat dağıtımı konusunda bize herhangi bir bilgi verilmedi. Ben işe girerken sadece kargo dağıtacağımı düşünmüştüm. Ancak işe başlayınca bunun böyle olmadığını gördüm. Ben Hülya Avşar'a daha önce de tebligat yapmıştım. Hatta bir keresinde almadığı için tebligatı muhtara bırakmıştım'' ifadelerini kullandı.

Yaşanan olay tarihinde Hülya Avşar'ın adresine gittiğini, sitenin güvenlik görevlisinin haber verdiğini söyleyen İ.K., ''Hülya Hanım'ın olmadığını, kızı Zehra Çilingiroğlu'nun evde olduğunu söylediler. Bunun üzerine icra tebligatı olduğu için tebligatı kızına yapabileceğimi bildiğimden evine doğru gittim. Yanlış hatırlamıyorsam asansör inişinde Zehra Çilingiroğlu ile karşılaştım. Acelesi olduğundan bahsediyordu. Ben tebligatı ona verdim. Bunu çok net hatırlıyorum. Telaştan imzasını almadım. Daha doğrusu almayı unuttum. PTT'de imzasız tebligat parçası sisteme giriş yapılamadığı için ve tebligatı bizzat Zehra Çilingiroğlu'na verdiğimden bir şey olmaz düşüncesiyle imzayı ben attım. Suç işleme kastım bulunmamaktadır. Suç olduğunu bilsem yapmazdım. Kötü niyetim yoktu'' diyerek beraatini talep etti.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Uğur neden diskalifiye oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Uğur neden diskalifiye oldu? Haberi Görüntüle

1 YIL 8 AY HAPİS CEZASI ALDI

Bilirkişi raporunda isim ve imzanın Zehra Çilingiroğlu'na ait olmadığı belrtildi. İ.K.'nın kendisinin yazdığı tespit edildi.

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık İ.K. hakkında "Resmi belgede sahtecilik" suçundan 2 yıl ceza verdi. İndirim uygulayan heyet, cezayı 1 yıl 8 aya düşürdü. Mahkeme, sanığın daha öncesinden hakkında herhangi bir mahkûmiyet kararı bulunmaması ve sabıkasını olmaması sebebiyle hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

1

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading