İbrahim Erkal'ın ölüm anını gözyaşlarıyla anlattı! Filiz Erkal: Beni en çok üzen kimsesiz kalışıydı...

İbrahim Erkal'ın ölüm anını gözyaşlarıyla anlattı! Filiz Erkal: Beni en çok üzen kimsesiz kalışıydı...

Türkiye'nin en sevilen ses sanatçılarındna olan ve 2017 yılında İstanbul Maltepe'deki evinin önünde baygınlık geçirerek beyin kanaması geçiren ünlü şarkıcı İbrahim Erkal hayatını kaybetmişti. Eşi Filiz Erkal ise katıldığı programda Erkal'ın ölümüne ilişkin detayları gözyaşları içinde açıkladı.

Yaşam

19.07.2024, 13:04

Türkiye'nin sevilen başarılı sanatçılarındna olan Canısı, Yalnızım, Sen Aldırma, Erzurum'a Gel, Yandım gibi şarkıları seslendiren ve 12 Nisan 2017'de İstanbul Maltepe'de beyin kanaması geçirerek hayaıtnı kaybeden İbrahim Erkal'a ilişkin eşi Filiz Erkal katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu.

16 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 16 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

FİLİZ ERKAL'DAN EŞİNİN ÖLÜMÜNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Filiz Erkal, 'Bak Burası Çok Önemli' adlı programda ilk kez konuştu. Eşi İbrahim Erkal'ın ölümüne ilişkin açıklamada bulunan Filiz Erkal, "Kaybettiğim gün evden akşam 21:00'de çıktı. Akşam 00:00'da da giriş yapmış. Hiçbir şeyi yoktu. Hasta olsa beklersin... O 40 günlük süreçte de alıştırdı... Beni en çok üzen 2,5 saat otoparkta kimsesiz kalışıydı... Ben onu normalde hep arardım. O gün de bebek çok fazla ağladı, huzursuzdu. Onunla birlikte uyuyup kalmışım. Telefona uyandım. Komşum kızını doktora götürüyor, İbrahim'i yerde görüyor. Güvenlik aradı beni. Benim de teyzemle yardımcım yanımdaydı. Onlar indiler. İnen, gelmedi... Bebek var inemiyorum. Ambulans geliyor, polis geliyor. Yukarıdan izliyorum ama inemiyorum. Bir şey olduğunu fark ettim tabii. Teyzem çıkınca 'İbrahim Abi'nin tansiyonu yükselmiş' diye söyledi. İnanmadım. Sonra hastaneye gidince..." dedi.

8 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 8 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

''İÇERİ GİRER GİRMEZ  'ÖLMÜŞ' DEDİM''

Filiz Erkal yoğun bakım odasına girer girmez Erkal'ın hayatını kaybettiğini belirterek, "Zaten bir kez gördüm yoğun bakımda. Bir daha hiç girmedim, giremedim. Korktum. Anlam veremediğim bir şey oldu. Ben doktorlarla girdim içeriye ve girer girmez 'ölmüş' dedim. Direkt öyle söyledim. Sadece makineye bağlı yaşıyordu, nefes alıyordu ama baygın bilinçsiz yatıyordu. Ondan sonra bir daha giremedim." dedi.

4 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 4 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

'EN BÜYÜK DESTEĞİM AİLEMDİ'

Kızı Elif Su ile yakın bağlar kurduğunu belirten Erkal, 'Mal mülk, para pul boş şeyler ben size öyle güzel miras bırakacağım ki' demişti. 7 sene geçti hala bütün gönüllerde. "Elif Su 1 yaşında girdiğinde mezarlığa götürdüm. 'Bak kızım baba burada, artık gelmeyecek' dedim. 1 yaşındaki çocuğa nasıl anlatılabilirse öyle anlattım. İlk zamanlar 'çıksın buradan, neden burada yatıyor' diyordu. O dönem psikolojik destek almadım. Çok ağlayan bir bebekti, onunla ilgilenmek bana acımı unutturdu. Allah onu sebepsiz vermedi. O olmasaydı, ben bugün böyle olamazdım. Sütüm de kesildi, mamayla bakmak zorunda da kaldım. En büyük desteğim ailemdi." dedi.

Büyük kızlarının hala baba hasreti çektiğini belriten Filiz Erkal, ''Büyük kızım kolay kabullenmedi. Oğlum babasının cenazesine katıldı. Acısını o gün yaşadı. Dilara, cenazeye gelmedi. Mezarlığa da 1 yıl sonra gitti. Kabullenemedi. "Hiç isyan etmedim. Çünkü şuna inanıyorum isyan etince Allah o derdini alıp, daha büyüğünü veriyor. Bu Allah'tan gelen bir şey ve yapabileceğim bir şey yok." ifade etti.

10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

TANIŞMA HİKAYELERİNİ ANLATTI

İbrahim Erkal ile tanışma hikayelerini anlatan Filiz Erkal gözyaşları içinde, ''İbrahim'le aramızda 18 yaş vardı. En küçük görümcemle arkadaştık. Ben İbrahim'e abi diyordum. Her şey birden gelişti. Çok kaderci bir insanım." anlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading