İbrahim Tatlıses sevenlerine üzücü haberi verdi! Sahnede gözyaşlarını tutmayan sanatçı helallik istedi!

Son dönemlerde kızı Dilan Çıtak'a şiddet uyguladığı iddia edilen İbrahim Tatlıses sahnede gözyaşlarını tutamayarak sevenlerinden helallik istedi. İmparator lakaplı ünlü sanatçı kalp kapakçığı ameliyatı olacağını açıkladı. 

Yaşam

12.07.2024, 11:28

Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından 72 yaşındaki İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses, son dönemlerde kızı Dilan Çıtak'a şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme gelmişti.

11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

ŞİDDET HABERLERİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Ünlü sanatçı hakkında kızı Dilan Çıtak sosyal medya hesabından ''Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur. Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım.'' demiş, eşi Levent Dörter ise destek paylaşımında bulunmuştu.

4 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 4 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

OĞLUNDAN BABASINA DESTEK

Tatlıses ailesinde ortalığın karışmasının ardından İbo Tatlıses'te babasına destek veren paylaşımlar yapmıştı. Tatlıses sonrasındakızı Dilan Çıtak'ı takipten çıkartmış, ikili birbirleriye görüşmemeye başlamışlardı. 

10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

AMELİYAT ÖNCESİ HELALLİK İSTEDİ

Tatlıses ise son sahnesinde ise rahatsızlandığını duyurarak, kalbinden ameliyat olacağını duyurdu. Tatlıses kalp kapakçığı ameliyatını olacağını duyurmasından sonra hayranlarından helallik istedi. Gözyaşlarını tutamayan ünlü sanatçı sevenlerini duygulandırdı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading