Yandex Metrica

Sitede Ara

İbrahim Tatlıses yoğun bakıma kaldırıldı!

İbrahim Tatlıses yoğun bakıma kaldırıldı!

İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses Harbiye Açık Hava Sahnesi'nd konser vermiş hayranlarına kalp ameliyatı olacağını duyurarak, helallik istemişti. Ünlü sanatçı Tatlıses'in ameliyat olduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Yaşam

12.07.2024, 17:17

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından olan 72 yaşındaki İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde kızı Dilan Çıtak ile arasında yaşanan şiddet tartışması sonrasında kızı Çıtak'ı sosyal medya hesabından takipten çıkartmıştı.

Evlat acısıyla yandı! Usta oyuncu Cihat Tamer'un oğlu hayatını kaybetti! Evlat acısıyla yandı! Usta oyuncu Cihat Tamer'un oğlu hayatını kaybetti! Haberi Görüntüle

KIZINA ŞİDDET UYGULADIĞI ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ

Çıtak, yaptığı paylaşımda babasına yönelik, ''Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur. Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım.'' demişti. 

Ferdi Tayfur'dan kızı Tuğçe Tayfur'a ağır sözler: Soyadımı kullanma Ferdi Tayfur'dan kızı Tuğçe Tayfur'a ağır sözler: Soyadımı kullanma Haberi Görüntüle

KALP AMELİYATI OLDU

Ünlü sanatçı dün verdiği Harbiye Açık Hava konserinde kalp ameliyatı olacağını gözyaşları içinde hayranlarına duyurmuş, bugün ameliyat olmuştu.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce beğeni yağdı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ SANATÇI YOĞUN BAKIMA ALINDI

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in küs olduğu Ahmet Tatlıses ille barıştığı ve hastanede beklediği öğrenildi. Yoğun bakıma alınan Tatlıses'in ise, İdo, Elif Ada ve Melek Zübeyde babalarının yanında beklerken kızı Dilan Çıtak ise hastaneye henüz gitmedi. 

Dilan Çıtak 3 saat önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Bugün kayı toplantı, şarkı aranje günü' notunu düşerek paylaşımda bulundu.

Habere Tepki Ver

1

0

3

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading