Yandex Metrica

İbrahim Tatlıses'e kızı Dilan Çıtak'tan bir darbe daha! Soyadı için harekete geçti

İbrahim Tatlıses'e kızı Dilan Çıtak'tan bir darbe daha! Soyadı için harekete geçti

Türkiye'in başarılı sanatçılarından olan İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses kızı Dilan Çıtak ile yaşadığı sorunlar sonrasında itiraf niteliğinde açıklamalar yapmıştı. Ünlü sanatçı kızı Dilan Çıtak'ın soyadını kullanmamasını istemesi üzerine Çıtak'tan büyük bir hamle geldi.

Yaşam

17.08.2024, 18:37

İmparator lakaplı 72 yaşındaki ünlü ses sanatçısı İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çıtak'a şiddet uyguladığı iddiasından sonra ortalık karışmıştı. Beyaz Magazin'e konuşan Işıl Çıtak ise,“Bu kavganın sebebi evdir. İbrahim Bey, Bodrum’da herkese ev verdi. Dilan ise evini sattı. O sırada Bodrum’a geldim ve Dilan ‘Birkaç gün bu evde kal’ dedi. Ardından benden 50 bin TL borç istedi. Çünkü İbrahim Bey ‘Orayı aylık 25 bin liraya kiraya vereceğim’ dedi. Dilan da iki aylık kirayı verdi. İbrahim Bey bununla tatmin olmadı. Dilan’ın oturduğu evden de kira istedi. İbrahim Tatlıses’in yanındaki kadın Tuğçe Korkmaz, eşi gibi davranarak Dilan ve Ahmet Tatlıses’e birtakım tavırlarda bulunuyor. Babasıyla Dilan’ın konuşmasına müsaade etmemiş.” demesi kavganın fitilini de ateşlemişti.

 

Özcan Deniz koruma ordusuyla gezdi! Genç kıza yaptıkları muameleye tepki yağdı! Özcan Deniz koruma ordusuyla gezdi! Genç kıza yaptıkları muameleye tepki... Haberi Görüntüle

TATLISES 'EVİMİ BASTI' DEMİŞTİ

İbrahim Tatlıses iddiaları reddederek,  “Analı kızlı çok güzel yalan söylüyorlar. Sinirden elim ayağım titriyor. Dilan’da ego tavan, yanımdaki çalışana köpekmiş gibi davranamaz. Şimdi savcılığa bildiriyorum. Evimizi boşaltsınlar. O parayı Urfa’daki kızlarıma gönderiyorum. O daire, onların hakkı. Ödediği 50 bin lira annesinin oturduğu dairenin parasıdır. ‘Oturduğun evin de kirasını ödeyeceksin’ dedim ve evimi bastı.” dile getirmişti. 

Gece çalışan çocuklu ailelerin en büyük mağduriyeti için müthiş fikir: Gece kreşi uygulaması başladı Gece çalışan çocuklu ailelerin en büyük mağduriyeti için müthiş fikir:... Haberi Görüntüle

KIZINA GÖNDEMELİ PAYLAŞIMI OLAY OLMUŞTU

Geçtiğimiz gün ise İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından yaptığı kahve paylaşımı çok konuşuldu. Tatlıses, “Derya (Tuna) Hanım, İdo Bey ve kızım Melek arayıp dediler ki ‘Baba bunlarla muhattap olma. Şimdi Tuğçe Hanım bir kahve yapsın için yan yana, bak keyfine.’ Tuğçe Hanım da kahve yaptı içiyoruz birlikte.” diyerek paylaşım yaptı.

Harry Potter dizi olarak geri dönüyor! Yeni Harry kim olacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Harry Potter dizi olarak geri dönüyor! Yeni Harry kim olacak,... Haberi Görüntüle

DİLAN ÇITAK'TAN SOYADI HAMLESİ

Tatlıses kızına, 'benim soyadımı kullanmasın' demesi üzerine, kızından büyük bir hamlegeldi. Çıtak 'Tatlıses' soyadı hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Uzun zamandır onaylı hesap ismi nasıl değiştirilir arayışındayız merak etmeyin. Zaten istemeden olmuştu. Kısmetse yakın zamanda sadece ben olarak kalacak olmak harika. Üzerimden büyük bir yük kalktı inanın oh diyorum, şükür diyorum" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

3

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading