İbrahim Tatlıses'in ailesinde sular durulmuyor! Para krizi kardeşleri birbirine düşürdü! Aile içi huzursuzluk başladı!

İbrahim Tatlıses'in ailesinde sular durulmuyor! Para krizi kardeşleri birbirine düşürdü! Aile içi huzursuzluk başladı!

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak babası tarafından şiddete uğradığını açıklmaış ikili arasında soğuk rüzgarlar esmişti. Olaya diğer aile üyeler ide dahil olunca İbrahim Tatlıses aile içindeki huzursuzluğun para krizi olduğunu açıkladı.

Yaşam

17.07.2024, 10:42

Geçtiğimiz günlerde Ayazağa Liv Hospital'de kalp ameliyatı olan 72 yaşındaki İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses yoğun bakıma alınmış tedavisinin ardından  geçtiğimiz gün düzelerek taburcu edilmişti. 

Çorum'da 8 kişi mantardan zehirlendi! Mantarları bakın nereden almışlar Çorum'da 8 kişi mantardan zehirlendi! Mantarları bakın nereden almışlar Haberi Görüntüle

KÜS OĞLUYLA BARIŞTI

Tatlıses hastane çıkışı arasının bozuk olduğu oğlu Ahmet Tatlıses ile birlikte basın mensuplatının sorularını yanıtlamış, Ahmet Tatlıses ameliyat süreci boyunca babasını yalnzı bırakmamıştı. 

İbrahim Tatlıses'in çocuklarının hepsi ameliyat süreci boyunca yanında olurken Dilan Çıtak ise babasına sosyal medya hesabından şiddet uyguladığına dair açıklama yapmaısnın ardından hastanede yer almamıştı.

Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Haberi Görüntüle

TATLISES AİLESİNDE KAOS

Baba kız birbirlerini sosyal medyadan takipten çıakrırken İbrahim Tatlıses dün, Beyaz Magazin adlı programa mesaj gönderdi. Tatlıes aile içindeki huzursuzluğun para nedeniyle olduğunu açıklayarak, “Keşke bu kadar param olmasaydı da ben de huzuru bulsaydım. Çünkü para bazen bela oluyor. Hatta her zaman bela oluyor. Az param olsaydı, bu kadar olay olmazdı.” dedi.

Ayrıca Taatlıses evlendiği hiçbir kadını maddi olarak mağdur etmediğini belirterek, “Birlikte olduğum hiçbir kadını yolda bırakmadım, bırakmam da. 72 yaşındayım, acaba kimin için kazanıyorum? Kendimle mi götüreceğim?” ifade etti. 

11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

YAZLIK KAVGASI AİLEYİ KARIŞTIRDI

Ayrıca İbrahim Tatlıse ve Dilan Çıtak'ın arasındaki krizin nedeninin ise Bordum'daki yazlık nedeniyle olduğu ileri sürüldü. Çıtak'ın babaının izniyle yazlıkta kaldıkları ancak ünlü türkücünün yardımcısını arayıp Çıtak'tan kira istediği öne sürüldü. 

Olay sonrası Çıtak babasına sinirlenerek evine geldiği ve tartışma yaşadıkları öğrenildi. İbrahim Tatlıses ise polisi arayarak yardım istediği iddia edildi. 

10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

İDO TATLISES KARDEŞİNE CEPHE ALDI

Yaşanan olaylar sonrası Dilan Çıtak ile İdo Tatlıses'in de arası bozuldu ve ikili birbrilerini sosyal medya hesabından takipten çıkarttı. İdo Tatlıses ise sosyal medya hesabından babam notunudüşerek babasının yanında olduğunu belirtmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading