Yandex Metrica

Sitede Ara

İbrahim Tatlıses'in ameliyat sonrası ilk isteği o oldu! Doktoru tüm gerçekleri anlattı: Karşımızda iki azrail vardı...

İbrahim Tatlıses'in ameliyat sonrası ilk isteği o oldu! Doktoru tüm gerçekleri anlattı: Karşımızda iki azrail vardı...

Türkiye'nin sevilen ünlü ses sanatçılarından olan 72 yşındaki İbrahim Tatlıses kalp ameliyatı sonrasında yoğun bakıma alınmış, ardından taburcu edilmişti. Tatlıses'in doktoru Mehmet Vefik Yazıcıoğlu ise ünlü sanatçının ağlık durumu hakkında sevenlerine önemli açıklamalarda bulundu.   

Yaşam

25.07.2024, 12:26

Aramam, Kara Üzüm Habbesi, Dom Dom Kuruşunu, Tabi Tabi, Leylim Ley gibi lşarkıları seslendiren Türk müziğine büyük katkıları olan 72 yaşındaki İbrahim Tatlıses 2.5 saat kalp ameliyatı olmuştu. Ünlü şarkıcı ameliyat sonrası yoğun bakıma alınmış sonrasında ise normal odaya geçiş yapmıştı.

Ferdi Tayfur'dan kızı Tuğçe Tayfur'a ağır sözler: Soyadımı kullanma Ferdi Tayfur'dan kızı Tuğçe Tayfur'a ağır sözler: Soyadımı kullanma Haberi Görüntüle

DOKTORU KONUŞTU

Ailesi ve evlatları ünlü oyuncuyu yalnız bırakmazken sanat camiasıda ünülü oyuncuyu ameliyat olduğu hastanede ziyarete gitmişti.  İbrahim Tatlıses'in cidi bir ameliyat geçirdiğğini açıklayan doktoru Mehmet Vefik Yazıcıoğlu ameliyata ilişkin detayları paylaştı. 

Oyuncu Serkay Tütüncü ile aşk yaşıyordu! Zeynep Bastık evleniyor mu? Muhabirlere verdiği cevap şoke etti Oyuncu Serkay Tütüncü ile aşk yaşıyordu! Zeynep Bastık evleniyor mu?... Haberi Görüntüle

''KARŞIMIZDA İKİ AZRAİL VARDI''

Doktor Yazıcıoğlu ''Zor bir operasyondu, iki damar da tıkalıydı. Adeta karşımızda iki Azrail vardı'' diyerek, 'Tatlıses'in bize geldiği zaman ani ölüm, kalp krizi, aort darlığı riski vardı. İleri aort darlığında da hasta yatakta ölü bulunur. 11 Temmuz'da İstanbul'a konsere geleceğini, ertesi gün ameliyat olmak istediğini söyledi. Konsere beni de çağırdı, orada beni de görmek istedi. Harbiye Açık Hava'daki konserine gittik. Herkesten helallik istedi.'' dedi.

Ece Seçkin'in bebek acısı dinmiyor! Yutkunarak konuşması dikkatlerden kaçmadı Ece Seçkin'in bebek acısı dinmiyor! Yutkunarak konuşması dikkatlerden kaçmadı Haberi Görüntüle

''ANİ ÖLÜME YOL AÇABİLİR''

Kalp damarlarının yüzde 95'inin tıkalı olduğunu belirten doktor Yazıcıoğlu, "Konserden sonra hastaneye gelip hazırlıklara başladık. Anjiyo yaptığımız zaman kalp damarlarını da görmek lazım. Kapak ameliyatından önce kalp damarlarına baktık. Kalp damarı yüzde 95 tıkalıydı, bu sürpriz oldu. Bizim yaptığımız işlemde ortaya çıkan iki büyük sorun kapak hastalığı ve ileri aort darlığı. İleri aort darlığı da tek başına ani ölümlere yol açabilir. '' dedi.

4 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 4 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

AMELİYAT SONRASI LAHMACUN YEDİ

Tatlıses'in ameliyatı bittikten 4 saat sonra yanınaziyarete gittiğini belirten doktor Yazıcıoğlu, ''Kendine geldiğinde, ameliyatın güzel geçtiğini söylediğimizde ağlamaya başladı. İlk söylediği söz ise 'ailem' oldu. Bir saat yoğun bakımda tuttuk. İbrahim Bey'in işleminde pil ihtiyacı olasıydı ancak pil ihtiyacı bile olmadı. 4 saat sonra odasına gittiğimde lahmacun yiyordu. Beni de davet etti. Beraber lahmacun yedik." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading