İbrahim Tatlıses'ten haber var! Ünlü sanatçı gözyaşları içinde ameliyat sürecini anlattı!

İmparator lakaplı 72 yaşındaki ünlü ses santçısı İbrahim Tatlıses kalp kapakçığı ameliyatı sonrasında yoğun bakıma alınmış tedavisinin ardından normal odaya alınmıştı. Tatlıses bugün taburcu edildi ve basın mensuplarına oğlu Ahmet Tatlıses ile birlikte basın açıklamasında bulundu. 

Yaşam

15.07.2024, 17:10

Türkiye'nin ünlü ses sanatçılarındna olan bir döneme damgasını vuruş 72 yaşındaki ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses eçtiğimiz günlerde Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluşmuş, kalp kapakçığı ameliyatı olacağını duyurarak sevenlerden helallik istemişti. 

Tatlıses'in 2.5 saat süren ameliyatı sonrasında yoğun bakıma alınmış, sonrasında ise normal odada tedavisi devam etmişti. 

5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

TATLISES TABURCU EDİLDİ

Ünlü sanatçı bugün taburcu edildiği oğlu Ahmet Tatlıses ile birlikte basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Muhabir online'nin haberine göre ünlü sanatçı Tatlıses, gözyaşları içinde "Önce Allah'a sonra doktoruma teşekkür ederim. Ben sahnede kalabilirdim. Süperim, süper iyiyim. Beni insanların duaları yaşatıyor. Allah bitti demeden bitmez. 5 gün sonra Bodrum'da sahneye çıkacağım. Sahnede görüşmek üzere" dedi.

Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Haberi Görüntüle

DOKTORU VE OĞLUNDAN AÇIKLAMA

Tatlıses'in doktoru ise, "İmparator'a yakışır çok güzel bir ameliyat geçirdi. Sağlığına kavuştu. Güzel günler onu bekliyor"  açıklamalarda bulundu. 

Oğu Ahmet Tatlıses ise, "Allah sevenlerine ve bize bağışladı. Babamız çok iyi. Doktorumuz ve hastane ekibi bizi yalnız bırakmadı. Bütün aile olarak buradaydık. Öyle de olması gerekiyor zaten"  ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading