Yandex Metrica

Sitede Ara

Icardi'den boşanacağı kesinleşti! Wanda Nara tüm sessizliğini bozdu!

Icardi'den boşanacağı kesinleşti! Wanda Nara tüm sessizliğini bozdu!

Galatasaray'ın Arjantinli ünlü futbolcusu Mauro İcardi'ye boşanma davası açan eşi Wanda Nara sessizliğini bozdu. İcardi'den boşanmasına ilişkin açıklama yapan Nara söyledikleriyle ortalığı karıştırdı.

Yaşam

10.07.2024, 12:37

Galatasaray'ın parlayan yıldızlarından olan 31 yaşındaki Arjantinli futbolcu Mauro İcardi 10 yıldır aşk yaşadığı Wanda Nara ile boşanma iddialarından sonra sosyal medya hesabından takipten çıkartmıştı.

2012 yılında aşk yaşamaya başlamış, iki çocukları olmuştu. İcardi ile Nara'nın tanıştığında Maxi Lopez ile evli olduğu ve üç çocuğu olduğu biliniyordu.  Maxi Lopez'in çocuklarının velayetini üzerine alarak Nara ile ilişkiye başlayan Nara ile sosyal medyadan müstehcen fotoğrafları da basında büyük yankı uyandırmıştı. 

Evlat acısıyla yandı! Usta oyuncu Cihat Tamer'un oğlu hayatını kaybetti! Evlat acısıyla yandı! Usta oyuncu Cihat Tamer'un oğlu hayatını kaybetti! Haberi Görüntüle

BOŞANMA İDDİALARI NETLİK KAZANDI

Geçtiğimiz günlerde İcardi'ye boşanma davası açtığı duyulan Wanda Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld, 'Wanda'nın bu kararı uzun zamandır vermek istediğini' söyledi" demişti. 

7 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 7 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

'HER ŞEYİ EN SONA SAKLADIM'

Wanda Nara'nin İcardi'yi takipten çıkarttığı ancak İcardi'nin ise Nara'yı takip etmeye devam ettiği öğrnilirken, America TV'ye açıklama yaptı. Wanda Nara yaptığı açıklamada İcardi ile ilişkileri hakkında, ''Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim, ama olmadı. Herkes konuşsun. Hiç konuşmadığım şeyleri en sona sakladım.'' dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading