Yandex Metrica

Sitede Ara

İcardi'yi aldattı mı? Wanda Nara'dan ihanet iddialarına cevap

İcardi'yi aldattı mı? Wanda Nara'dan ihanet iddialarına cevap

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'den ayrılık kararı aldığını duyuran Wanda Nara, Arnjantinli golcüyü rap’çi L-Gante ile aldattığı iddialarına yanıt verdi.

Yaşam

18.07.2024, 15:51

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile yollarını ayırma kararı alan Wanda Nara, sosyal medya hesabından hayranlarının merak ettiği sorulara yanıt verdi.

İcardi'yi rap’çi L-Gante ile aldattığı iddia edilen Wanda Nara, konuya açıklık getirdi.

L-Gante'in arkadaşı olduğunu ve İcardi'ye asla ihanet etmediğini belirten Wanda Nara, “Açıklığa kavuşturulacak bir şey yok, arkadaşım ve yalan söylendi. Aynı müzik şirketiyle çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Şimal kötü haberi duyurdu! Önce meme, sonra beyin, şimdi de... Şarkıcı Şimal kötü haberi duyurdu! Önce meme, sonra beyin, şimdi... Haberi Görüntüle

WANDA NARA: KİMSEYLE TANIŞMAK İSTEMİYORUM

Şu anda kimseyle tanışmak istemediğini ve biraz yalnız kalmak istediğinin altını çizen Wanda Nara, ''Çok işim var ve kendime odaklandım” dedi.

Wanda Nara, “Şimdi nerede yaşayacaksın?” sorusuna ise “Evimde” şeklinde yanıt verdi.

“Her şeye rağmen mutlu musunuz?” sorusu üzerine de çocuklarıyla yatak fotoğrafını paylaşan Wanda Nara, “Böyle uyandığımda nasıl mutlu olmayayım?” ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi maç öncesi imaj değiştirdi! Sarı saçlarından vazgeçti! Görenler tanıyamadı! Mauro Icardi maç öncesi imaj değiştirdi! Sarı saçlarından vazgeçti! Görenler... Haberi Görüntüle

ÇOCUKLAR KİMDE KALACAK?

Eşi Wanda Nara’nın ayrılık kararı almasının ardından yıkılan İcardi, alyansını hala çıkarmadı. Çift velayet konusunda da anlaştı. İcardi 2 kızıyla yaşayacak. Wanda’nın ilk eşinden olan oğulları anneleriyle kalacak.

Wanda Nara ile anılan rapçi L-Gante'den Icardi'yi çıldırtacak paylaşım gelmişti. Icardi ile olan fotoğrafını paylaşan rapçi, "Bana bir soru sorun" diyerek takipçilerinden soru bekledi.

Cihat Tamer'in oğlunun cenazesinde büyük ayıp! Cenaze töreninde selfie yarışına girdiler! Cihat Tamer'in oğlunun cenazesinde büyük ayıp! Cenaze töreninde selfie yarışına... Haberi Görüntüle

''BENDEN SONRA TAMAMEN YOK OLDU''

Hatırlanacağı üzere Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde Mauro Icardi'yle ilk gecesini Arjantin basınına anlatmıştı. Wanda Nara, yaptığı açıklamada şlunları kaydetmişti;

“Benden önce o yataktan 200 kadın geçmiş olmalı ama benden sonra tamamen yok oldu. Artık yatağa ihtiyacı kalmamıştı. Ertesi gün vücudumda hissettiğim acıyı hatırlıyorum çünkü her şeyi vermeye alışık değildim, her dört saatte bir Ibupofen aldım.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading