Yandex Metrica

İhanet iddiaları ortalığı karıştırdı! Ünlü oyuncu Rabia Soytürk aldatıldı!

İhanet iddiaları ortalığı karıştırdı! Ünlü oyuncu Rabia Soytürk aldatıldı!

Türkiye'nin genç yeteneklerinden olan ünlü oyuncu Rabia Soytürk Nisan ayında ilişkisini duyurduğu Samet Vuurş tarafından aldatıldı. Rabia Soytürk'ün sevgilisinin ise ünlü şarkıcı Rabia Tunçbilek ile aldattığı ortaya çıktı. 

Yaşam

16.07.2024, 11:52

Benim Adım Melek, Duy Beni, Veda Mektubu, Gül Peri gibi dizilerderol alan 25 yaşındaki ünlü oyuncu Rabia Soytürk'ün sevgilisi tarafından ihanete uğradığı iddia edildi.

Ünlü oyuncunun bir süredir Samet Vuruş ile aşk yaşarken geçtiğimiz günlerde yurtdışı tatilleri ile gündeme gelmişlerdi. 

Gözyaşları sel olup aktı! Karısını aldatan Nihat Doğan'dan çarpıcı açıklamalar: Yolda görsem tanımam Gözyaşları sel olup aktı! Karısını aldatan Nihat Doğan'dan çarpıcı açıklamalar:... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ ŞARKICI İLE ALDATTI

Ünlü oyuncunun sevgilisi Vuruş'un ise birkaç ay önce şarkıcı Rabia Tunçbilek ile tanıştığı ve klibinde rol aldığı öğrenildi. İkilinin çekimlerde başlayan arkadaşlıklarının ilerlediği ve aralarında yakınlaşma olduğu ileri sürüldü. Rabia Tunçbilek'in Samet Vuruş'un ofisinde gizlice buluştukları ve ünlü oyuncu Rabia Soytürk'e ihanet ettiği ortaya çıktı.

İbrahim Tatlıses'e kızı Dilan Çıtak'tan bir darbe daha! Soyadı için harekete geçti İbrahim Tatlıses'e kızı Dilan Çıtak'tan bir darbe daha! Soyadı için... Haberi Görüntüle

TARAFLAR SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Ünlü oyuncu Rabia Soytürk'ün ise yaşananlara ne tepki vereceği merak edilirken taraflar sessizliğini koruyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading