Yandex Metrica

İlişki testi: İlk gördüğün kaderin olacak! Fotoğrafta dikkatini ilk hangisi çekti?

İlişki testi: İlk gördüğün kaderin olacak! Fotoğrafta dikkatini ilk hangisi çekti?

Beynin optik bir illüzyonu deşifre etmesi, en azından bazılarına göre, kişinin ruhu ve ilişkilerdeki zayıflıkları hakkında önemli bilgileri ortaya çıkarabilir. İnsanlar aynı şeyin bu viral görüntü için de geçerli olduğunu iddia ediyor. Peki sizin görselde ilk dikkatinizi çeken ne oldu?

Yaşam

27.06.2024, 15:57

Geçmişi 20. yüzyılın başlarına kadar uzanan gerçeküstü sanat eseri, insanların ilişkilerindeki zayıf noktaları ortaya çıkarabilecek bir dizi soyut fikir ve karakteri tasvir ediyor. Uzaktan bakıldığında, bir dağ manzarasına rağmen sürrealist tablo, ancak ilk bakışta görülenler, ayrıntılara odaklanıldığında büyük ölçüde değişiyor.

Ayrıntılara odaklanan izleyiciler görüntünün birçok farklı bileşenini fark edecek, ancak ilk gördükleri şey ilişkilerde karşılaşacakları sorunları belirleyebilecek. Resmin içinde Mona Lisa'nın temsili, kapüşonlu bir adam, bir kayanın üzerinde oturan bir adam ve ceketinin üzerinde oturan üçüncü bir adam yer alıyor.

Genç kızların sevgilisi Burak Özçivit üstsüz görüntülendi! Son halini görenler gözlerine inanamadı! Genç kızların sevgilisi Burak Özçivit üstsüz görüntülendi! Son halini görenler... Haberi Görüntüle

İLK SAKALLI ADAMI GÖRENLER...

Your Tango'ya göre, sakallı adamı ilk bakışta gören izleyicilerin öz saygıları düşüktür ve bu durum muhtemelen ilişkilerini etkileyecektir. Dahası, kapüşonlu adamı ilk görenlerin huysuz bir karaktere sahip olma ve patlamalar yaşama olasılığı daha yüksektir.

Your Tango'nun yazarı olan yazar Rebecca Stokes şöyle açıkladı: 

"Herkes kırmızıyı göremez ve tek düşüncesi 'arayıp yok etmek' olan bir füzeye dönüşmez. Bazen kırmızı azalana kadar oradan uzaklaşmak üretkenliği artırmanın en iyi yoludur. iletişim gerçekleşir."

Gözleri ilk önce ceketli adama yönelenler ilişkilerde çatışma korkusu yaşarlar ve muhtemelen yüzleşmekten kaçınırlar.

Stokes, "Olumsuz duygularınızı başka birine ifade etmek zorunda kalmaktan daha kötü bir şey olamaz" diye açıkladı. "Belki bunun hakkında tam bir konuşma yapmak zorunda kalmanın dışında. Ya senden sonsuza kadar nefret ederlerse? Aman Tanrım! Kaç."

Mert Demir hayranlarını kızdırdı! Konserin ortasında sahneyi terk eden şarkıcıya tepki yağdı! Mert Demir hayranlarını kızdırdı! Konserin ortasında sahneyi terk eden şarkıcıya... Haberi Görüntüle

MONA LISA'YI MI GÖRDÜNÜZ?

Eğer izleyicinin gözleri ilk olarak Mona Lisa'ya çekiliyorsa, bu onların hayata bakış açılarının çoğu zaman romantikleştirildiğinin bir göstergesidir. Stokes şu uyarıda bulundu: 

"Bütün bu güzelliği görebilmek, sahip olmak için harika bir hediye, ancak aynı zamanda ilişkilerinizdeki sorunlardan kaçınmanızı da biraz fazla kolaylaştırabilir."

Son olarak, gözleri kayanın üzerinde oturan ve uzaklara bakan adama takılan kişiler büyük olasılıkla kendilerini çevrelerindeki dünyadan soyutlayacaklardır.

Stokes, "Kendinizi içe dönük olarak adlandırıyorsunuz ama gerçek şu ki bazen işi çok ileri götürüyorsunuz" diye ekledi.

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading