Yandex Metrica

Sitede Ara

'İlk Tofaş'ımı aldığımda daha mutluydum' dedi! Acun Ilıcalı'nın Ferrari yorum viral oldu!

'İlk Tofaş'ımı aldığımda daha mutluydum' dedi! Acun Ilıcalı'nın Ferrari yorum viral oldu!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı şuan istediği her şeyi satın alabildiğini söylerek Ferrari alığında mutlu olmadığını açıkladı. Ilıcalı ''İlk Tofaşı'mı aldığımda daha mutluydum'' sözleri sosyal medya da viral oldu.

Yaşam

24.07.2024, 17:15

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yerini alan 55 yaşındaki Acun Ilıcalı kariyeri ve özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor.  Ünlü sunucu Youtube üzerinden 'Kolay Değil' isimli programa konuk oldu. Ilıcalı yaptığı açıklamlarla gündeme gelirken hayttan çıkardığı derslere iişkin açıklamalarda bulundu. 

Buse Terim'in eski eşi fena yakalandı! Volkan Bahçekapılı otel çıkışı muhabirlere tehditler savurdu! Buse Terim'in eski eşi fena yakalandı! Volkan Bahçekapılı otel çıkışı... Haberi Görüntüle

''MUTLULUĞUM PARAYLA ARTMADI''

Ilıcalı mutluluğun parayla olmdığını belirterek, "Hayatımdaki verebileceğim en büyük ders şu. Ben muhabirlikten itibaren bulunduğum alanda kendime mutluluk yarattım. Bu mutluluk parayla artmadı. Başarıyla arttı.'' dedi.

Ünlü sunucu Ilıcalı, risk alabildiğini açıklayarak, ''Paraya konsantre olan adam risk almaz, parayı kaybetmekten korkar. Parayı kaybetme korkusu olmadığı için ben riskler alabildim." ifade etti.  Parasızlığın da hayatta mutsuzluk yarattığını belirten Ilıcalı, para arttıkça mutluluğunun artmadığını açıkladı. 

Hadise'nin kalça dansı sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Eleştiri oklarının hedefi oldu! Hadise'nin kalça dansı sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Eleştiri oklarının hedefi... Haberi Görüntüle

''DOĞAN'IMI ALDIĞIMDA DAHA ÇOK MUTLUYDUM''

Ilıcalı Ferrari aldığında mutlu olmadığını belirterek, ''Mutlu olmayı kovaladım, daha iyi ne yapabilirizi kovaladım. Parasızlık mutsuzluk yapıyor ama para arttıkça mutluluk kesinlikle artmıyor. İlk Doğan’ımı aldığım gün daha mutluydum. Şimdi Ferrari alıyorum, maksat arabayı yenilemek. Uçak aldım. Ama yine Doğan’ımı aldığımda daha çok mutluydum.'' dedi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading