İpek Tuzcuoğlu'ndan kadınlara yönelik sözleri viral oldu: Ekonomik özgürlüğü olan kadınların yüzde 95'i...

Türkiye'nin sevilen başarılı oyuncularından olan İpek Tuzcuoğlu, Türk kadınlarına yönelik açıklamasıyla sosyal medyada viral oldu. Ünlü oyuncu Türk kadınlarının ekonomik özgürlüğünü eline aldığı takdirde evlenmeycekleri fikrini iddia etti. 

Yaşam

09.07.2024, 17:10

Asmalı Konak, Dürüyenin Güğümleri, Tövbeler Olsun, Safir, Her Şey Yolunda, Avrupa Avrupa gibi projelerde yer almış Türkiye'nin sevilen oyuncularından olan 52 yaşındaki İpek Tuzcuoğlu, kadınların ekonomik özgürlüğüne yönelik açıklamalarda bulundu.

11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

''KADINLARIN YÜZDE 95'İ BOŞANIR''

Aslı Şafak'ın programına konuk olan  İpek Tuzcuoğlu evlenen çiftlerin mutsuz olmasının nedenlerine dair çarpıcı sözler sarf etti. Ünlü oyuncu Tuzcuoğlu, ''Kadınlara ekonomik özgürlüğünü versen yüzde 95'i boşanır Türkiye'de. Ekonomik şartlardan kaynaklı boşanmalar olamıyor. Yani kadın ekonomik gücü olmadığı için mecburen evli kalıyor. Baktığınız zaman çoğu insan çok mutsuz. Herkes evli 20-30 yıllık, herkes mutsuz, birçoğunun da sevgilisi var.'' dedi.

Aile hayatı ile ilgili çarpıcı anket! Evde en çok o konuda kavga ediliyor Aile hayatı ile ilgili çarpıcı anket! Evde en çok o... Haberi Görüntüle

''KİMSE KONFOT ALANINI KAYBETMEK İSTEMİYOR''

Kimsenin konfor alanını kaybetmek istemediğini belirten Tuzcuoğlu, "Nasıl olacak bu iş? O konfor alanını kimse kaybetmek istemiyor. 'Ben böyle rahatım, eşim olsun, çocuklarım olsun; orada da sevgilim olsun' diyor. Sebep? Mutsuzsanız ayrılın yani. Bu hayata bir kere geliyorsunuz. Dolayısıyla mutsuzluk içinde bir yaşamdansa konforunuz bozulsun." dedi.

13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

BİNLERCE YORUM YAĞDI

İpek Tuzcuoğlu'nun o sözlerine ise  sosyal medya hesabı X üzerinden binlerce yorum yağdı. Tuzcuoğlu'na sosyal medya kullanıcıları, ''Ailemden biliyorum, sonuna kadar haklı İpek Hanım'', ''Evlilikler zamanla çıkar ilişkisine dönüşüyor, en kötüsü de toplum baskısı'', ''Çoğu kadının evliliklerine ekonomik kaygılardan dolayı katlandığı bir gerçektir'' yorumları yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading