Yandex Metrica

İrem Derici eski sevgilisiyle konserde karşılaştı! Sahnede Atakan Işıktutan'a söylediği sözler gündem oldu!

İrem Derici eski sevgilisiyle konserde karşılaştı! Sahnede Atakan Işıktutan'a söylediği sözler gündem oldu!

Geçtiğimiz yıl ünlü Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile dolu dizgin aşk yaşamaya başlayan ünlü şarkıcı İrem Derici bir yıl sonra sevgilisini konserinde gördü. Sahnedeki sözleri ise herkesi şaşırttı.

Yaşam

27.08.2024, 11:16

Kalbimin Tek Sahibi, Papatya, Kaçın Kurası, Evlenmene Bak, Tektaş, Yaz Gülü, Değmezsin Ağlamaya gibi şarkıları seslendiren 37 yaşındaki ünlüü şarkıcı İrem Derici, İzmir'de sevenleriyle bir araya geldi. 

Angelina Jolie Venedik film festivalinde göz kamaştırdı! 8 dakika boyunca ayakta alkışlandı! Angelina Jolie Venedik film festivalinde göz kamaştırdı! 8 dakika boyunca... Haberi Görüntüle

BİR YIL SONRA SEVGİLİSİYLE KONSERDE

Ünlü şarkıcı Derici, Aya Yeni Foça'da sahne aldı. Ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında Derici'nin eski sevgilisi Atakan Işıktutan'da geldi. Derici sahne öncesi soruları yanıtlarken, “Atakan’la güzel ayrıldık. Altında bir şey aramayın. 1 sene sonra ilk kez göreceğim” dedi.

Jennifer Lopez ile 20 yıllık aşkı son bulmuştu! Ben Affleck'ten aldatma iddialarına şaşırtan yanıt! Jennifer Lopez ile 20 yıllık aşkı son bulmuştu! Ben Affleck'ten... Haberi Görüntüle

'EX AŞKIM BANA NELER ETTİN'

Derici konsere çıktığı sırda, “Ex Aşkım Bana Neler Ettin” şarkısını mırıldandı. Sonrasında ise,  “Hiçbir şey etmedi. Hoş geldin, keşke hiç gitmeseydin” dedi. Derici 'Gençleşiyor, sinirim bozuluyor' diye Işıktutan'a takıldı. 

Işıktutan Derici'ye öpücük yollayarak akrışılık verirken Instagram hesabından yeniden takipleşmeye başladı. İkili ilişkileri bittikten 8 ay sonra yeniden bir araya geldiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading