Yandex Metrica

İrem Derici'den aşk hayatına ilişkin şaşırtan açıklama! 'Dürüstçe söyeleyen bir tek benim' diye sitem etti!

İrem Derici'den aşk hayatına ilişkin şaşırtan açıklama! 'Dürüstçe söyeleyen bir tek benim' diye sitem etti!

Özel hayatı ile gündemden düşmeyen Türkiye'nin sevilen şarkıcıları arasındayerini alan İrem Derici, aşk hayatı hakkında konuştu. Kaan Ölker'in 'Popcast' programına konuk olan Derici 'aşık olmuyorum' diyerek şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Yaşam

16.08.2024, 12:31

Şarkılarıyla milyonlarca kitleye ulaşan 37 yaşındaki ünlü şarkıcı İrem Derici, Kaan Ölker'in Pop Cast programına konuk oldu.

13 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 13 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

'AŞIK OLMUYORUM'

Ünlü şarkıcı Derici özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Derici'ye ''Sürekli birilerine aşık oluyor"eleştirisi hakkında konuştu.

Ünlü şarkıcı Derici, ''Hayır, ben her gün aşık olmuyorum. Belki ben öyle gösteriyorum ki siz aşık olduğumu zannediyorsunuz. Belki de ben olayın bazen fotoğraf kısmındayım. Belki İrem Derici’ye bu imaj yarayacak diye düşünüyorum. İnsanlar kariyer kurtarmak için evlenip, çocuk doğuruyorlar. Bunu dürüstçe çıkıp söyleyen bir tek benim.'' dedi. 

Trabzonspor fanatiği baba oğlunu futbolcu yapmaya kararlı: Evi yıkıp dökmesin diye ona özel halı saha yaptı Trabzonspor fanatiği baba oğlunu futbolcu yapmaya kararlı: Evi yıkıp dökmesin... Haberi Görüntüle

AŞK HAYATI HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Kaan Ölker Derici'ye, "Eski ilişkinle yeni ilişkin kıyaslandığında rahatsızlık duyuyor musun?" sorusunu sorunca Derici, artık alıştığını belirterek, ''Bunların yaşanması çok normal. Hayatıma giren erkek de bu yorumları okuyor. Sabahtan akşama kadar bu tarz gelen yorumları silmeye kalksam biterim. Hayatıma giren bir insanın çelik gibi bir sinir sistemine sahip olması gerekiyor" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading