Yandex Metrica

İrem Helvacıoğlu evleniyor! Ünlü oyuncu düğün hazırlıklarına başladı!

İrem Helvacıoğlu evleniyor! Ünlü oyuncu düğün hazırlıklarına başladı!

Sen Anlat Karadeniz dizisiyle büyük ses getiren 34 yaşındaki İrem Helvacıoğlu sevgilisi Ural Kaspar ile dünyaevine girieceğini duyurdu. 

Yaşam

28.08.2024, 10:41

Yürek Çıkmazı, Sen Anlat Karadeniz, Baş Belası, Seni Çok Bekledim gibi dizilerde rol alan 34 yaşındaki ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu yeni dizisiyle ekranlara geri dönüyor. 

34 yaşındaki ünlü oyuncu Helvacıoğlu ATV'nin yeni dizisi 'Karadut' ile setlere geri döneceğini duyurmuş, kariyerindeki başarılarıyla hayranlarını heyecanlandırmıştı.

Trabzonspor fanatiği baba oğlunu futbolcu yapmaya kararlı: Evi yıkıp dökmesin diye ona özel halı saha yaptı Trabzonspor fanatiği baba oğlunu futbolcu yapmaya kararlı: Evi yıkıp dökmesin... Haberi Görüntüle

İREM HELVACIOĞLU EVLENİYOR

İrem Helvacıoğlu geçtiğimiz yıl aşk yaşamaya başladığı Ural Kaspar ile yolları ayırmış, yakın zamanda ise aşklarına yeniden başladıklarını duyurumuştu. 

Ünlü oyuncu Helvacıoğlu, sosyal medya hesabından 'Ben aşırı seviyorum' notuyla yaptığı paylaşımı ile magazin dünyasında gündeme gelmişti. 

7 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 7 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

SEVGİLİSİ İLE EVLENCEĞİNİ DUYURDU

Sabah'ın haberine göre ise, aşklarına ikinci bir şansı veren çiftin evlilik kararı aldığı öğrenildi. Çiftin düğünlerini ekim ve kasım ayında yapacağı iddia edildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading