Yandex Metrica

İsrail sevici Defne Samyeli Gazzeli çocukları köpeği Melo kadar bile umursamadı!

İsrail sevici Defne Samyeli Gazzeli çocukları köpeği Melo kadar bile umursamadı!

2021 yılında köpeği Melo'nun ölümü sonrası sosyal medyada ağıt yakan manken Defne Samyeli, Gazze'de İsrail'in öldürdüğü bebekleri köpeği Melo kadar bile umursamadı. Samyeli, Gazze'ye ilişkin yaptığı tuhaf açıklamayla "Keşke bunları hiç söylemeseydi" dedirtti.

Yaşam

31.05.2024, 15:50

Ekim ayından beri Gazze'de dünyanın gözü önünde soykırım yürüten İsrail, katliamlarına yüzbinlerce insanın sığındığı Refah'ta da devam ediyor.

Mısır sınırındaki bölgeye yönelik üst üste saldırılarda 200'den fazla insan şehit edildi. 

15 bini çocuk olmak üzere 40 bini aşkın masum sivili öldüren İsrail ordusu, soykırıma karşı dünyanın tüm tepkilerine rağmen pervasızlığını sürdürüyor.  

Şeyma Subaşı doğum gününde mutfağa girdi! Tezgah üzerinde verdiği pozlarla hayranlarını şoke etti! Şeyma Subaşı doğum gününde mutfağa girdi! Tezgah üzerinde verdiği pozlarla... Haberi Görüntüle

Dünyanın dört bir yanında soykırımcı Yahudilere yönelik öfke patlaması yaşanırken, siyonistlerin etkin olduğu Amerikan sanat camiasında bile çok sayıda sanatçı soykırıma kayıtsız kalamayıp sesini yükseltiyor.

Ancak Türkiye'de tam tersi bir durum sözkonusu.

Gösteri dünyasının pek çok ismi ya kariyer endişesi yahut korkusundan İsrail'e karşı sesini yükseltmeye çekiniyor.

Bazı isimler ise onca katliamın ardından göstermelik de olsa tepki mesajı yazıp meseleyi geçiştirmeye çalışıyor. 

Bir de İsrail'i hiçbir şart altında eleştirmemeye yemin etmiş isimler var. 

Onlardan biri eski haber spikeri, manken, oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli.

Bir davette İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarıyla ilgili konuşan Samyeli, dinleyenlere 'keşke konuşmasaydın' dedirtti. 

Burak Özçivit Arap hayranının teklifini geri çevirdi! Kalp yapmak isteyen hayranına verdiği tepki herkesi şaşırttı! Burak Özçivit Arap hayranının teklifini geri çevirdi! Kalp yapmak isteyen... Haberi Görüntüle

GAZZE'Yİ KONUŞMAK TRİBÜNLERE OYNAMAKMIŞ

"Bu sorunun da buna verilen bütün cevapların da tribünlere oynamak olduğunu düşünüyorum" diyen eski manken, bu konunun on yıllardır devam eden, altında çok farklı dinamiklerin olduğu bir konu olduğunu dile getirdi. 

Samyeli şu açıklamayı yaptı: 

"Taraflar konusunda haklı haksız demek ya da burada bir davette iki satır 'aa çocuklar ölmesin", 'gözyaşları artık dinsin', 'savaş olmasın barış olsun' demenin son derece yüzeysel, günü kurtarmaya yönelik açıklamalar olduğunu düşünüyorum." 

"Elbette ki dünyada insanların katledilmesi kimsenin oturup huzur içinde izleyebileceği bir şey değildir" ifadesini kullanan Samyeli, "dünyada sistem böyle olduğu müddetçe, bizim askerlerimiz, ordularımız, silahlarımız olduğu müddetçe, barışın olacağını düşünmek de son derece safça bir yaklaşım" şeklinde konuştu.

Beyin tümörüyle mücadele ediyordu! Ünlü şarkıcı Şimal'den haber var! Gözyaşları içinde duyurdu Beyin tümörüyle mücadele ediyordu! Ünlü şarkıcı Şimal'den haber var! Gözyaşları... Haberi Görüntüle

"Bizim askerlerimiz, ordularımız oldukça barış imkansız" sözleriyle Samyeli'nin neyi anlatmak istediği anlaşılamadı.

Türk ordusu topyekûn halde silah bıraksa sanki İsrail dünyanın en barışsever ülkesi olacakmışçasına kendinden emin konuşan 'sevgi pıtırcığı' Samyeli, Yahudilerin Gazze'de yürütmekte olduğu soykırıma karşı tek kelime etmemek için kıvranıp durdu.  

Sosyal medya kullanıcıları ise eski mankenin açıklamalarına tepki gösterdi.

"Ne dediğinin farkında değil , acaba İsrail ımı savunuyor"

"Ya bunları izlemeyin arkadaşlar bunlar bizim sayemizde para kazanıyor ve bizi küçümsüyorlar kadına bak yaa silah oldukça diyor o zaman askeriyeyi kaldıralım silah güçtür kullanmak zorunda kalacağın günler için güçlenirsin bunlar anca soyunsun"

"Kim bu yaa konuşan gündem olmak için gelin röportaj yapalım dedi galiba insanlar kendini bile bile yakacak öylemi hadi gülüm hadi"

"Seni de tanıyoruz zaten fazla izah etmene gerek yokmuş laf kalabaligindan başka bir işe yaramiyorsunuz zaten"

Tüm Türkiye çeyrek finale kilitlendi! Bir ünlü şarkıcı daha maç günü vereceği konseri iptal etti! Tüm Türkiye çeyrek finale kilitlendi! Bir ünlü şarkıcı daha maç... Haberi Görüntüle

ESKİ EŞTEN BOMBA İDDİA: DEFNE KABALACI 

Sosyal medya Samyeli'nin bu açıklamaları ile yıkılırken akıllara eski eşi Eren Talu'nun bazı iddiaları geldi. 

Talu, kendisini aldatmakla suçladığı Defne Samyeli'nin aynı zamanda Kalaba tarikatına üye olduğunu ve Madonna'nın Kabala hocası Gahl Eden Sasson'la görüştüğünü de öne sürmüştü.

Talu, Samyeli ile antik Yahudi öğretisi Kabala arasında kurduğu bağlantıya dair şunları söylemişti:

“Defne, olan biteni Gahl Eden Sasson'la paylaşıyor. Madonna'nın Kabala Hocası olarak ünlenen, Uma Thurman'dan Britney Spears'a kadar pek çok ünlünün astroloji haritasına Kabala'ya dayanarak bakan Sasson, Türkiye'de de sosyetenin yakından takip ettiği bir isim. Ve Türkiye'yi ziyaretinde pek çok ünlünün yıldız haritasına bakıyor, Kabala'ya göre yaşamlarına yön veriyor.”

Eski eşin bu açıklamaları sonrası bazı sosyal medya kullanıcıları Samyeli'nin yaptığı açıklamaların tahmin edilenden daha planlı olabileceğini dile getirdi.

Karayip Korsanları'nın yıldızıydı! Ünlü oyuncu köpekbalığı saldırısında feci şekilde can verdi! Karayip Korsanları'nın yıldızıydı! Ünlü oyuncu köpekbalığı saldırısında feci şekilde can... Haberi Görüntüle

KÖPEĞİ MELO İÇİN AĞIT YAKMADIĞI KALMIŞTI

Gazze'de bebeklerin, çocukların, kadınların parçalanarak katledilmesini umursamayan Defne Samyeli, mesele 'insanlar' olmadığında içindeki vicdan kırıntısını ortaya çıkarabiliyor. 

Samyeli, 2021 yılında Melo adındaki köpeğinin ölümünü hüzünlü bir veda yazısıyla paylaşmıştı. 

Eski spikerin Melo için yazdıklarını görenler "Gazzeli çocukların Melo kadar değeri yok mu?" demekten kendini alamadı.

İşte Samyeli'nin köpeğine yaktığı ağıt: 

"Üzgünüm, kızgınım, yorgunum. Karmakarışığım. Onu bugün görüp sarılacağız, öpeceğiz derken, eğitmeni 'kaybettik' dedi. Hayatımızın son üç ayının en önemli neşesi…

Derin'le Çağla bir süs havuzunda boğulmak üzere bulup eve getirdi. İnsanlardan çok korkan, tek gözünü kaybetmiş, travmatize bir yavru. Melo..

Derin'in şırıngayla su içirip elleriyle beslediği, zaman içinde o korkak yavrudan sevimli ve azgın bir tazıya dönüşen Melo. Kalp hırsızı...

Elimde vileda ve paspasla geçen günlerde hep yeni bir yaramazlık ve tatlılıkla beni benden alan Melo. Bir daha köpek istemiyorum, çünkü çok bağlanıyorum, yeterince uzun kalmıyorlar bizimle diye söylenirken, hayatımızda kalıcı planlarımızı bana artık 'köpekli' yaptıran Melo.

Deren, Çağla ve bana çocuk gibi sarılan, Derin'e ise resmen bağımlı olan, onu bir dakika göremese ağlayan Melo... Parvovirüs kapmış. Aşısı da vardı, ama yeterli olmamış onu korumaya belli ki.

Hayat işte... Olan oluyor. Biz ise acı içindeyiz. Ah Melocuk. Seni çok sevdik çok. Keşke seninle yolumuz çok daha uzun olabilseydi. Tüylü dostlar cennetinde güzelce koş, oyna. Bize hatırlattığın, öğrettiğin, yaşattığın binbir sevgi için sonsuz minnetarım." 

 

Habere Tepki Ver

4

0

3

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading