Yandex Metrica

Jennifer Lopez aldatıldı mı? Ben Affleck ile 20 yıllık aşkına ilişkin çarpıcı iddia!

Jennifer Lopez aldatıldı mı? Ben Affleck ile 20 yıllık aşkına ilişkin çarpıcı iddia!

2000'li yılların başından veri aşk yaşayan Jennirfer lopez ve Ben Affleck çifti 2022 yılında dünyaevine girmiş, ancak sonrasında yolları ayırmaya karar verdikleri öğrenildi. Ben Affleck'in ise Lopez'i aldattığı iddiaları ise ortalığı karıştırdı. Ünlü aktörün siyasetci Robert F. Kennedy'nin kızı Kick Kennedy ile aşk yaşadığı öğrenildi.

Yaşam

26.08.2024, 12:11

Ünlü Holywood yıldızlarından olan Ben Affleck ve dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, 200'li yılların başında aşk yaşamış ancak sonrasında yolları ayırmıştı. 

3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

20 YILLIK AŞK SON BULDU

2022 yılında yeniden aşk yaşamaya başlayan ve sonrasında Los Angeles'te dünyaevine giren çiftten geçtiğimiz günlerde üzen haber geldi. Çift 20 yıl sonra bir araya gelmelerinden sonra 2 yıllık evliliklerinden vazgeçti. 

Çiftin Los Angeles mahkemesine başvurarak Lopez'in Ben Affleck için boşanma davası açtığı öğrenildi. Page Six'in haberine göre çiftin boşanmasının asıl nedeni bilinmese de Ben Affleck'in Lopez'in değiştiğine inandığını dile getirdiği öğrenildi.

Ahmet Çakar'dan Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilge hakkında çirkin yorum Ahmet Çakar'dan Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilge hakkında çirkin... Haberi Görüntüle

BEN AFFLECK JENNİFER LOPEZ'İ ALDATTI

Ben Affleck'in kendisinin değiştiğini belirtmiş ancak Lopez evlilikler isüresince göremediğini belirterek, ilişkilerinde "kamuoyunun ilişkilerine çok fazla dahil olması" nedeniyle ayrıldıkları iddia edilmişti.

Ancak iddialara göre Ben Afflec'in ise Jennifer Lopez'den ayrılmasının nedeninin 'aldatma' olduğu iddiaları ortaya atılmış,  siyasetçi Robert Kennedy'nin 36 yaşındaki kızı Kick Kennedy ile aldattığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading